Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimkovice jedou na vítězné vlně


Branky


0

Klimkovice výhrou v Pustkovci potvrdily vedoucí postavění v tabulce v jějímž čele už mají pětibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První říjnový den a zřejmě také poslední letní den vyjeli naši muži k zápasu na hřiště do Pustkovce. Kdo měl největší obavy z terénu, musel se divit, protože hřiště bylo v dobré kondici a tak nebylo žádnou překážkou k naší kombinační hře. Hned od začátku utkání se začala projevovat fotbalová převaha našeho týmu a v první půli se postupně prosadili Michael Klemiš, Kuba Šoltys a Honza Woznica. Náskok mohl být ovšem výraznější, ale neproměnění i nejvyloženějších šancí dalo v závěru poločasu šanci domácím, když po rohovém kopu a zřejmě chybně neodpískaném faulu na brankáře Michala Baču, snížili na poločasových 1:3. 

 

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první a gólově na něj navázali Kuba Šoltys a Honza Woznica. Festival zahozených šancí však pokračoval a vyvrcholil neproměněnou penaltou Kuby Šoltyse. Závěr utkání se už jen dohrával a domácí tak z nenápadné akce snížili na konečných 2:5. Dobrý výkon a body získané s přehledem. 

 

zdroj text: http://www.tjklimkovice.cz/



Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
M. Harabiš [-] - D. Polek [-] , P. Vlček [-] , D. Dostál [-] , M. Fajkus [-] , P. Sarga [-] , M. Popiolek [-] , T. Akulšin [-] , J. Guňka [-] , M. Rošič [-] , R. Chodinský [-]

TJ Klimkovice
M. Bača [-] - V. Komár [-] , D. Knopp [-] , J. Teichmann [-] , A. Cviertna [-] - J. Šoltys [-] , A. Ambros [-] , K. Konečný [-] , M. Klemiš [-] , J. Woznica [-] - M. Lubojacký [-] -

ŽK: 17. P. Sarga - 33. J. Šoltys , 69. M. Klemiš .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: ŠTOREK Martin - HALATKA Stanislav, ŠIPLÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.