Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiéra Slavoje Rychvald byla úspěšná


Branky


0

Na první zápas sezóny budou jistě hráči Slavoj Rychvald vzpomínat v dobrém. Podařilo se jim totiž zvítězit na půdě Pustkovce 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná

Hráči Sokola Pustkovec vstoupili do zápasu aktivně a mělo to svůj efekt. Už ve třetí minutě zápasu totiž vedli 1:0 zásluhou Fajkuse. Další přesné zásahy však nenavazovaly. Až po první půlhodině se prosadili i rychvaldští fotbalisté. Rozsíval srovnával na 1:1 v době, kdy běžela 38.minuta. Do konce prvního poločasu se skóre neměnilo a hráči se tak šli občerstvit za nerozhodného stavu.

Druhou půli si hosté ohlídali

Hrálo se zhruba hodinu, když hráči Slavoje strhli vývoj utkání na svou stranu. Hned o dva góly se postaral Matajsz - v 59. resp. 64.minutě. Slavoj tedy vedl a domácí byli v nezáviděníhodné situaci. Kontaktní gól sice z jejich strany přišel, k jejich smůle však bylo příliš pozdě. V 85.minutě Popiolek zvládl překonat hostujícího gólmana Chamrátha, jenže už za čtyři minuty pečetil vítězství Rychvaldu Mucha. Na tabuli tak po konci zápasu svítil výsledek 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustkovec
Hledáme zpravodaje: Pokud chcete být zpravodajem tohoto týmu a po každém zápase nám shrnout jeho průběh z Vašeho pohledu, napište na michal.gribek@fotbalunas.cz a domluvíme se na spolupráci.

TJ Slavoj Rychvald
Hledáme zpravodaje: Pokud chcete být zpravodajem tohoto týmu a po každém zápase nám shrnout jeho průběh z Vašeho pohledu, napište na michal.gribek@fotbalunas.cz a domluvíme se na spolupráci.



Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
K. Luzar [-] - J. Guňka [-] , M. Fajkus [-] , V. Hudeček [-] , D. Kroščen [-] , M. Popiolek [-] , T. Akulšin [-] , P. Machálek [-] , P. Vlček [-] , R. Chodinský [-] , V. Bajgar [-]

TJ Slavoj Rychvald
M. Chamráth [-] - J. Mucha [-] , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] , T. Rozsíval [-] , J. Plánička [-] , R. Macura [-] , J. Matajsz [-] , O. Lipjak [-] , J. Gulčík [-] , P. Sokolovský [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: NĚMEC Martin - KŘENEK Adam, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.