Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas obratů došel až do penalt


0

Domácí i v deseti dokázaly ustát nápor okamžiku a berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnici vyšel vstup do zápasu na jedničku. Hned ve 4. minutě se po pěkné akci prosadil David Rýdl. Pak přišla 24. minuta, David Pochobradský a vyrovnání pro domácí. Po centru se hlavičkou trefil právě zmiňovaný kapitán domácích. Vyrovnaný stav však netrval ani do konce poločasu, jelikož gól do šatny  dal kanonýr Radnice Habr. To byla pro domácí obrovská rána, ale rozuzlení mělo přijít až později.  Poločasový stav 2:1.

 

Druhý poločas nám odhalil jak bude zbytek zápasu pokračovat . Hned za tři minuty se totiž prosadil podruhé v zápase domácí kapitán David Pochobradský. Toto vyrovnání domácí nakoplo. Do konce zápasu však už neměli příliš štěstí , jelikož trefili třikrát konstrukci brány. Hosté však měli také šanci, kdy v 60. minutě po centru dobře hlavičkoval Melich. Brankář domácích Kylián ale vytáhl velice dobrý zákrok. Na druhé straně předváděl vynikající zákroky Körner. V 78. minutě ještě přišla červená karta pro Daniela Koudeleho.  Nic dalšího se neudálo a tak zápas došel až do penalt.


V těch neudržel nervy Melich a Habr a darovali tak bod domácím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Pavel Jílek: Výsledek asi odpovídá průběhu hry. Jsme šťastní, jak se nám povedlo otočit tenhle zápas.

TJ Sokol Radnice
Petr Svoboda: Na začátku jsme hráli docela dobře. Postupem času se naše hra vytrácela a naopak jsme se přizpůsobovali druhému týmu. Ve výsledku je pro nás bod zlatý



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Kylián [-] - D. Koudele [-] , M. Špelina [-] (43. S. Cvrček [-] ) , S. Randa [-] , D. Pochobradský [-] , Z. Jaroš [-] , M. Šamberger [-] , P. Jílek [-] , P. Ryšica [-] , M. Bunda [-] , M. Skuhrovec [-]

TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - K. Janata [-] , V. Melich [-] , M. Veselý [-] , M. Krč [-] - M. Habr [-] , J. Vitouš [-] , D. Fencl [-] (55. P. Švajcr [-] ) , J. Cozl [-] , D. Krč [-] (74. V. Spurný [-] ) - D. Rýdl [-] (65. P. Loukota [-] )

ŽK: 57. S. Randa , 72. D. Koudele - 53. K. Janata , 72. P. Loukota , 86. P. Švajcr . ČK: 78. D. Koudele .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - KOUDELE Kamil (N), MELICHAR Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.