Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

3.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Hrádek nakonec vypjatý duel zvládl


Branky


0

Ve druhém kole zavítali hráči Starého Plzence na půdu Hrádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec poslal Hrádek do vedení

I fotbalisté Hrádku měli po nepovedeném úvodu sezony co napravovat, v cestě jim ve druhém kole stál silný Starý Plzenec. Do utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté, podařilo se jim zaskočit svého soupeře aktivní hrou. Vypracovali si několik zajimavých příležitostí, které ale nedokázali využít a málem za to bylo potrestáni, ojedinělý útočný výpad hostí ale skončil pouze na tyči. Ve 22. minutě založili hrádečtí rychlý protiútok, Tomáš Matějka vyslal krásným pasem do samostatného úniku Jiřího Brabce, který své sólo z půli hřiště zakončil brankou. Od tohoto momentu se ale hra vyrovnala, hosté přidali na obrátkách a chvílemi domácí i přehrávali. Nepodařilo se jim ale překonat skvěle chytajícího Václava Rybu, a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení Hrádku.

Ve druhé půli už gól nepadl

Hra byla od úvodních minut druhé půle velmi vyrovnaná. Ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit nějaký souvislejší tlak, hru kouskovaly časté fauly. Domácí se snažili především zodpovědně bránit, staroplzenští fotbalisté se ale rozhodně nechtěli vzdát bez boje. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, k jejich smůle ale nedokázali ani jednu využít. V 71. minutě navíc přišla druhá žlutá karta pro Pavla Brejchu a to byla velká čára přes rozpočet. Hrádečtí už neměli v početní převaze problém pohlídat si jednobrankové vedení a dokráčet si tak pro první tři body v letošní sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st.: Po nepovedeném zápase z prvního kola jsme nastoupili v trochu pozměněné sestavě, ale čekal nás soupeř, který je podle mého názoru jedním z největších favoritů soutěže. V první půli jsme měli štěstí, kdy hosté nastřelili tyč a nám se o chvíli později podařilo z rychlého protiútoku vstřelit branku. Druhá půle byla velmi vyrovnaná, hrálo se tvrdě, bylo to dost vyhrocené utkání.

SK Starý Plzenec
Tomáš Fuja: Od úvodních minut byl zápas velmi vyhecovaný. Domácí nás v úvodu dostali pod tlak, poté se hra vyrovnala, ale soupeř šel po rychlé akci do vedení. Ve druhé půli jsme podle mě předvedli dobrý výkon, na body to ale bohužel nestačilo.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - BRŮHA Radek, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.