4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolověč získala doma všechny tři body


Branky


41. M. Duchoň (p.) , 70. M. Duchoň , 85. J. Milota , 89. T. Lucák - 36. T. Böhm , 38. F. Peklo
0

FK Planá po čtyřech výhrách pátý skalp nepřidala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod

Začalo se hrát na obou stranách pohledné utkání, více šancí si vytvořil domácí tým, jenže jak to ve fotbale bývá, nedáš dostaneš a tak hosté udeřili. A to hned dvakrát, nejprve v 36.minutě Tomáš Böhm  a o dvě minuty později, v minutě 38. Filip Peklo. Kdo si myslel, že je to z prvního poločasu vše, byl na omylu, domácí se totiž nevzdali a podařilo se jim jednu šanci proměnit a získat tak značnou psychyckou výhodu do druhého poločasu, ve 41.minutě se trefil Miloslav Duchoň - z penalty neomylně.

Kolověč převzala nadvládu

Úvod poločasu byl opět trochu opatrný, ale v 70.minutě se opět připoměl Miloslav Duchoň, který po akci na tři dotyky zpracoval míč patičkou mezi obránci a míč poslal ke vzdálenější tyči - 2:2. Kolověč byla na koni, na hřišti to bylo vidět na každém metru. Vítězný gól přišel v 85. minutě z kopačky Jana Miloty. O 4 minuty později se do otevřené obrany prosadil také Tomáš Lucák.

Nejlepšími hráči na domáci straně byli Michal SušickýTomáš Bozděch.

 



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - M. Záhrobský [-] , L. Špirk [-] (64. T. Lucák [-] ) , D. Žák [-] , T. Bozděch [-] , J. Rejthar [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , M. Rejthar [-] (89. M. Diviš [-] ) , T. Mastný [-] , J. Milota [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , O. Suchý [-] (87. F. Šatra [-] ) , T. Böhm [-] , V. Lafata [-] (29. J. Pešta [-] ) - D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , D. Kloužek [-] , G. Lanfranchi [-] - F. Peklo [-] , R. Pánek [-] -

ŽK: 30. D. Žák , 38. T. Mastný , 40. T. Bozděch , 76. M. Záhrobský - 26. O. Suchý , 75. P. Brožíček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - ŠAUFLOVÁ Jana, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.