M. Šiml 51.
1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle odolává a dále vítězí


Branky


51. M. Šiml - 8. S. Peterka (p.) , 37. J. Masopust , 65. T. Rambousek , 71. J. Masopust , 87. J. Brož
0

Jako nebe a dudy bychom mohli popsat Žihli v této a minulé sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Z prvního místa se Žihle dívala na svého protivníka před tímto zápasem. Převážně díky zápasům na domácí půdě byl hostující tým tam, kde byl. Po tomto zápasu tomu nemělo být jinak. Již v 8. minutě se mohli fanoušci hostů radovat, když Stanislav Peterka proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen o zjevném přečinu proti pravidlům v pokutovém území domácích. Do poločasu se podařilo hostům vstřelit i druhou branku,když Masopust potvrdil to, že se moc často nemýlí.

Druhý poločas

Druhý poločas začal zhurta, jelikož si domácí řekli v kabině svoje. největší vliv to mělo na Miroslava Šimla, který nejprve v 51. minutě snížil na rozdíl jediného gólu, ale o 2 minuty později se nechal vyloučit za zmaření jasné brankové příležitosti z pozice posledního hráče.  tu chvíli bylo nejspíše po zápase, jelikož proti rozjetým hostům není žádná sláva hrát v plném počtu, natož pak v oslabení. Ti se nabídnuté šance nezalekli a postupně díky gólům Rambouska, Masopusta a Brože upravili na konečných 1:5.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
J. Korejčík [-] - M. Šiml [-] , L. Hodek [-] , R. Voith [-] - J. Hauer [-] , A. Mezera [-] (72. A. Šimice [-] ) , P. Foltýn [-] (60. M. Bouzek [-] ) , O. Karbusický [-] (46. J. Anděl [-] ) - V. Nosek [-] - J. Kalaš [-] (68. I. Momotov [-] ) , J. Popelka [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - S. Peterka [-] (75. J. Brož [-] ) , J. Masopust [-] , L. Rázek [-] , M. Romanovskyy [-] (70. J. Bulín [-] ) , J. Nový [-] (83. V. Churavý [-] ) , T. Rambousek [-] , Z. Vukliševič [-] , O. Čapek [-] , R. Otcovský [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 7. J. Korejčík , 68. J. Anděl - 43. M. Romanovskyy , 60. J. Masopust , 86. L. Rázek . ČK: 53. M. Šiml - 84. J. Masopust .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - KAŠPAR Zdeněk, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.