4:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdička spasitelem Křimic


Branky


51. V. Bezdička (p.) , 58. V. Bezdička , 67. M. Brousil - 10. M. Baran , 78. J. Kozák , 84. M. Baran
0

Zápas dvou nejlepších kanonýrů ligy vyzněl lépe pro Bezdičku, který se dvěma góly dotáhl na čelo tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Vstup do zápasu se povedl domácím, a již za 8 minut měli 100 % šanci. Po rohu se míč odrazil až k Josefu Kovačičovi, který však z  metrů netrefil prázdnou bránu. Po tomto momentu se otěží zápasu ujali hosté a hned v 10. minutě po rychlé akci a přesném centru pro Marka Barana, který se hlavou nemýlil a otevřel gólový účet zápasu. Střelec první branky měl ještě dvě velké šance po samostatných únicích, ale jednou trefil brankáře a po druhé netrefil bránu. Poločas tedy skončil v režii Nepomuku stavem 1:0.

Druhý poločas

 

Druhý poločas však začal velice překvapivě. V 50. minutě byl odpískaný pokutový kop pro Křimice. Bezdička si věřil a s grácií sobě vlastní proměnil. O 6 minut později si po dalekonosné střele připsal Bezdička druhý gól a otočil tak skóre na 2:1. V 67. minutě už to vypadalo pro domácí ještě veseleji, jelikož po centru Bezdičky skóroval Matěj Brousil. Výsledek 3:1 vypadal konečně, ale v závěru se vše změnilo. Nejprve přišlo snížení, když Kozák zužitkoval centr zprava. Po těchto momentech se zranil domácí stoper, ale jelikož nemohl Křimický lodivod již střídat, musel dohrávat s bolestmi. Možná i kvůli tomu si domácí obrana nedokázala poradit se závarem před svou brankou kolem88. minuty a Marek Baran vyrovnal druhou brankou v zápase. N nastavení se odehrála ještě jedna tlačenice před brankou Křimic, ale Nepomuku se nepodařilo skórovat. Výsledek po základní hrací době 3:3.

Penalty

 

Jelikož první tři penalty se hostům nepovedlo proměnit, měl celý rozstřel rychlý průběh. Konečný stav penaltového rozstřelu 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Tomáš Kroupa: No za dva body jsme rádi, ale mohli být tři. Kdybychom byli více koncentrovaní a disciplinovanější, tak by nebylo o čem mluvit. Do dalších zápasů už se nám vrátí i další hráči, tak to snad bude jako před tím.

FK Nepomuk
Viktora Josef: Když jsme viděli jejich výsledky, určitě jsme chtěli uhrát tři body. Po zápase si myslím, že remíza byla pro oba týmy spravedlivá.



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Volena [-] , M. Brousil [-] , J. Novák [-] , T. Čechura [-] , J. Kovačič [-] , J. Dytrt [-] (53. M. Tyr [-] ) , V. Kuneš [-] , J. Vonášek [-] , F. Šváb [-] (70. J. Zapoměl [-] ) , V. Bezdička [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Viktora [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] , P. Váňa [-] (79. V. Janoch [-] ) , J. Rous [-] (79. P. Panc [-] ) , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 45. J. Novák , 77. J. Kovačič - 70. P. Váňa , 81. V. Janoch , 88. M. Baran .
Hráči zápasu: V. Hinterholzinger - M. Baran .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Koura Radim - PETRŽÍLKA Jiří, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.