Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná schytala další debakl


Branky


58. S. Schejbal - 3. O. Růžek , 35. O. Dušička , 44. O. Růžek , 47. O. Růžek , 52. L. Milan , 84. J. Purkar (p.)
0

Kralovice dali venku 6 gólů a zvýšili tak počet obdržených gólů Tlučné na hrozivých 52 !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Zápas se od začátku vyvíjel jednostranně. Převahu a více šancí měli hosté. Hned ve 3. minutě šly Kralovice do vedení, když se krásnou střelou z hranice šestnáctky trefil Růžek. Tlučná vzdorovala jen zhruba do druhého gólu, kdy se v 35. minutě kralovický Dušička dostal jako první k dlouhému pasu, obhodil si domácího brankáře a do prázdné branky zakončil. Ve 44. minutě pak Dušička našel ve vápně Růžka a ten se nemýlil. Do kabin se tedy šlo za stavu 3:0.

Druhý poločas

 

Hned po příchodu z kabin se po skrumáži před brankou domácích dostal k míči kralovický kapitán Volín, jeho prudkou střelu vyrazil domácí gólman jen k Růžkovi, který se opět nemýlil a završil hattrick – 4:0. Na 5:0 pak zvyšoval kralovický Milan, který pronikl do vápna a pěknou střelou nedal gólmanovi domácích šanci. (Navzdory oficiálnímu zápisu byl skutečně střelcem 5. gólu Milan, který zaznamenal vůbec první gól v A. týmu Kralovic).Tlučná se nakonec v 58. minutě také prosadila, navzdory tomu, že Kralovice měly vhazování na útočné polovině, míče se rychle zhostila domácí obrana a ojedinělý brejk s přehledem zakončil Schejbal - 5:1.V 84. minutě pak po faulu na Lavičku zahrávaly Kralovice penaltu, kterou následně proměnil Purkar a upravil tak na konečných 6:1.



Sestavy


TJ Tlučná
M. Šoltys [-] - R. Tyll [-] , J. Petelík [-] , D. Stauber [-] , S. Schejbal [-] , R. Černý [-] , M. Nachtmann [-] , V. Fišer [-] , S. Škoda [-] , V. Šneberger [-] (55. O. Vivseanco [-] ) , O. Šafránek [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Purkar [-] , O. Růžek [-] (74. R. Pařík [-] ) , L. Milan [-] , M. Kůsa [-] , O. Dušička [-] , J. Lavička [-] , J. Vlk [-] , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] , F. Volín [-] (55. J. Koča [-] )

ŽK: 43. V. Fišer - 39. M. Kůsa .
Hráči zápasu: O. Růžek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Ruda Daniel - DUDA Václav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.