1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně venku v dohrávce přehrála Kralovice!


Branky


81. V. Ježek - 22. T. Pergl , 31. K. Hamor , 72. M. Džugan
0

Kdyně dokázala vstřelit více než jeden gól a díky tomu si domů veze velice cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Dohrávaný zápas Kralovic s Kdyní byl pro hosty velice důležitý. Ti potřebovali body jako sůl, a v Kralovicích mohli jen překvapit. Od počátečních chvil však na hřišti nebylo možné rozeznat favorita od outsidera. Ba naopak Kdyně se dokonce tlačila dopředu více. Odměnou jí byla vedoucí branka po hrubé chybě domácí obrany. Brankář se nedohodl se stoperem a míč dokázal vypíchnout kdyňský Tomáš Pergl, který chybu perfektně potrestal. V 31. minutě přišla další chyba v defenzívě domácích a to  po vysunutém tlaku hostů. Ztrátu míče kdyňští využili a kombinací přes střelce druhé branky Kolju Hamora se  dostali do dvoubrankového vedení.

Druhý poločas

 

Druhý poločas začal vyrovnaněji než ten první. Pomalu se hrálo a šance se střídaly na obou stranách. V 72. minutě se Martin Trumpeš vydal s míčem až k rohovému praporku odkud nádherně nacentroval do vápna. Zde si balón našel Michael Džugan a poslal hosty už do tříbrankového vedení. Hosté do té doby dali během všech předcházejících kol pouze 5 branek a nyní během jednoho zápasu se jim povedlo poprvé v této sezóně vstřelit tři branky. Radost z čistého konta vzal Weisserovi v 81. minutě Václav Ježek. I když si jí brankář hostů vzal sám jelikož nedokázal zklidnit lehký balón a ten mu poté propadl za záda. Konečný stav 1:3.



Ohlasy k zápasu



SK Kdyně 1920
Trumpeš Vladimír: Podle mě nás museli podcenit. My jsme ještě k tomu měli problémy s dopravou, jelikož nějací kluci zůstali stát u bouračky, ale i tak si myslím, že jsme to zvládli moc dobře. Jsou to zlaté body z venku.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Kozel [-] , O. Dušička [-] , J. Lavička [-] , J. Vlk [-] (46. M. Kůsa [-] ) , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] , F. Volín [-] (75. J. Koča [-] ) , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , L. Milan [-]

SK Kdyně 1920
K. Weisser [-] - T. Dufek [-] , J. Iha [-] , K. Hamor [-] (82. J. Höbelt [-] ) , T. Pergl [-] , M. Trumpeš [-] , M. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , J. Šmejkal [-] , M. Janeček [-] (68. J. Schuchardt [-] ) , L. Výškrabka [-]

ŽK: 71. F. Volín - 40. M. Janeček , 67. M. Výškrabka , 77. T. Dufek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - LIŠKUTÍN Antonín, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.