0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejovští padají tabulkou


Branky


55. L. Leitl , 90. O. Polák
0

Tlumčov veze cenné body z Pačejova, který se dostavá do výsledkové krize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Obě družstva předváděla líbivý útočný fotbal. Hrálo se neustále „nahoru – dolu“. Domácí mohou litovat dvou neproměněných šancí v prvním poločase. V 18.minutě se dostal za obranu Vašek Klásek, ale minul branku. Týž hráč se ve 28.minutě po rychlé kombinační akci dostal sám před brankáře, ale opět mířil mimo. Na druhé straně pěkně pálil ve 40.minutě Jakub Šot, ale Kuba Kozlík jeho tvrdou střelu vyrazil. Domácí byli v 1.poločase o něco lepší, ale do sprch se šlo za stavu 0:0.

 

Druhý poločas

 Po změně stran zaútočil z pozice beka Patrik Žák, ale trefil jen tyč Toušovy branky. Tlumačov odpověděl v 54.minutě velkým závarem před domácí brankou. O minutu později už zahřmělo. Zkušený Luděk Leitl poslal přízemní střelu, kterou by Kozlík pravděpodobně kryl. Bohužel nešťastná teč domácího obránce poslala míč do brankářova protipohybu. Domácí se pak opakovaně marně dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku a v závěru i za faul. V 93.minutě, když už hráli domácí vabank, upravil střídající Ondřej Polák do prázdné branky na 0 : 2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Výsledek byl krutý, ale zasloužený.




Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Hosnedl [-] (46. P. Polena [-] ) , V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] , P. Žák [-] (80. L. Kliment [-] ) , M. Kubaň [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] , M. Tesař [-] - L. Leitl [-] , M. Frček [-] (75. M. Hruška [-] ) , F. Copák [-] (83. M. Wolf [-] ) , J. Minařík [-] , Z. Bláha [-] (80. O. Polák [-] ) - J. Šot [-] (88. T. Čadek [-] ) -

ŽK: 22. M. Štětina , 76. P. Žák - 67. F. Copák , 90. T. Čadek .
Hráči zápasu: L. Leitl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - PRESSL Václav, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.