Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice míří vysoko


Branky


0

Mají o jeden zápas méně, přičemž okupují dělenou třetí příčku tabulky. Nedokázalo je porazit ani Mýto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

 

Zápas byl zpočátku opatrný ani jedno z mužstev se nedostávalo do větších příležitostí. Ve 33. minutě se dral do šance domácí Řenč, kterého zastavil až hostující obránce, dle rozhodčího nedovoleně, a protože by kralovický záložník šel sám na branku, byla z toho červená karta. I bez vyloučeného hráče Mýto vzdorovalo velice srdnatě a rozdíl v počtu hráčů nebyl téměř znát. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas

 

Do druhé půle nastoupili Kralovice aktivněji a byli odměněni gólem. Ve 49. minutě se míč po jedné z akcí dostal až k domácímu útočníkovi Janu Lavičkovi, který si poradil bravurně a krásně přehodil gólmana hostů Milana Špicla. V 56. minutě se Mýto dostalo do jedné z ojedinělých akcí, míč po centru prošel pokutovým územím až k hostujícímu Veverkovi, který ve skluzu dokázal zakončit a srovnal na 1:1. Na druhé straně hned v 58. minutě Kralovice zahrávaly roh a do vzduchu se krásně pověsil domácí Volín, který umístěnou hlavičkou poslal Kralovice do vedení, nutno podotknout, že skákal zcela osamocený. V 75. minutě se předvedl domácí Řenč, který na hranici pokutového území vymíchal dva protihráče a přesnou přihrávkou našel Lavičku, který se nemýlil – 3:1. V 89. minutě Lavička završil hattrick. Po výkopu domácího gólmana prodloužil hlavou Růžek a míč se dostal právě k Lavičkovi, který zakončil k tyči. V 90. minutě zaskočil nepřipravenou Kralovickou obranu hostující Hereit, který prošel až do pokutového území a střelou kolem gólmana už jen upravil stav na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Jiří Koudele: Musím říct, že jsme moc rádi za tři body. Naše priorita byla neztrácet doma zbytečně body. A to se nám zatím daří. Hráli jsme dost dlouho proti deseti a mnohokrát jsme se přivětšili, že to nemusí být jasná výhoda. Kluci měli jasný pokyn hrát trpělivě a to opravdu dokázali. Několikrát využili volného místa na hřišti s krásnou kombinací a to nám určitě rozhodlo zápas. Děkujme za poctivou práci všem.

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Zapás jednoznačně ovlivnilo vyloučení našeho hráče. Nedokázali jsme se s tím pořádně srovnat a proto jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Horyna [-] (69. J. Vlk [-] ) , O. Dušička [-] (86. M. Zeman [-] ) , V. Ježek [-] , J. Purkar [-] (75. O. Růžek [-] ) , F. Volín [-] , M. Bulín [-] , M. Řenč [-] , D. Hyneš [-] , L. Milan [-] , J. Lavička [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Hereit [-] , M. Švejda [-] , P. Štych [-] , M. Brož [-] (53. J. Kotnauer [-] ) , M. Veverka [-] , Z. Buchar [-] , M. Světlík [-] , K. Barczik [-] (63. O. Kříž [-] ) , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-] (46. D. Suchý [-] )

ŽK: 64. D. Hyneš - 34. J. Abrt , 80. P. Štych , 82. J. Kotnauer . ČK: 33. M. Světlík .
Hráči zápasu: J. Lavička - J. Abrt .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: Pena Miroslav - KOURA Radim, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.