Mýto si poradilo s Touškovem


Branky


0

Domácí zvládli těžký duel proti Touškovu a za tři vstřelené branky berou stejný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku to byl vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovaly maličkosti, což hráči moc dobře věděli.  V průběhu první poloviny prvního poločasu se dostali hosté do velké šance, ale domácí podržel brankář Špicl. Kolem 31. minuty centroval pěkně domácí Štych, přičemž gólman nezakročil nejlíp. Míč se dostal až k Švejdovi, který zády zakončil do branky. Mohly bychom to brát jako náhodu, nicméně gól  platil a stav byl 1:0. Hosté se vůbec nesložili, naopak se stále prezentovali kvalitní hrou.

 

Ve druhém poločase přišla  v 51. minutě druhá rána pro Touškov v podobě druhého gólu Mýta. T když Štych po brejku zakončil přesně a rozesmutněl tak domácí fanoušky ještě o něco víc. Třetí gól pak v závěru přidal ještě Kotnauer Josef, aby poté v 90. minutě mohl na konečných 3:1 upravit Hauer Jaroslav. Velice dobrý výkon předvedl Martin Světlík, jenž piloval lajnu na levé straně a krásně podporoval ofenzívu svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Byl to vyrovnaný zápas, kde jsme dokázali zužitkovat naše šance.

TJ Sokol Město Touškov
Jaroslav Urbánek: Celkově jsem hodně spokojený s hrou, kterou jsme předvedli. Měli jsme přibližně stejně šancí jako oni i když tomu výsledek neodpovídal.



Počet diváků: 128. Rozhodčí: Pressl Václav - KOURA Radim, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.