1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice jsou stále stoprocentní


Branky


0

Utkání dvou neporažených týmů přineslo rušný a zajímavý fotbal, ve kterém hosté udělili domácím lekci z produktivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pačejov byl od začátku aktivnější a ve 12.minutě si vypracoval první gólovou příležitost, když se za obranu doslal Jarda Kubaň, technickou střelou přehodil vyběhnuvšího brankáře Václava Hinterholzingera, ale bohužel i branku. Na druhé straně se Křimice dostaly do prvního vážnějšího zakončení ve 39.minutě a Adam Augustin umístěnou střelou k tyči otevřel skóre zápasu.

 

Pačejov mohl vyrovnat ve 45.minutě, ale Hinterholzinger nadvakrát zlikvidoval zakončení J.Kubaně. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:1.

 

Po změně stran se v 52.minutě dostal do brejku křimický Josef Kovačič, ale jeho tvrdá přízemní střela těsně minula Kozlíkovu branku. V 59.minutě po zbytečné ztrátě míče ve středovém kruhu šli hosté do přečíslení dva na jednoho, které museli domácí zastavit až za cenu faulu před šestnáctkou. K míči se postavil zkušený Václav Bezdička, obstřelil zeď a umístěnou střelou k tyči poslal hosty do dvoubrankového vedení.

 

Domácí nesložili zbraně a odměnou jim bylo snížení v 64.minutě. Václav Klásek uvolnil Jaroslava Kubaně, ten vyhrál souboj s gólmanem a střelou do prázdné dal Pačejovu naději na obrat. Domácí poté zredukovali hru na tři obránce a v 85.minutě si vypracovali gólovou šanci na vyrovnání. Josef Ticháček poslal z pravé strany míč do pokutového území, kde nabíhající František Štěpán střelou z první trefil Hinterholzingera a jím vyražený míč následně napálil těsně nad. V těchto fázích zápasu hrál Pačejov vabank, čehož hosté v 90.minutě využili Václavem Kunešem k pojištění svého vítězství. Konečný výsledek 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: Domácí tak v utkání, ve kterém rozhodně nebyli horší, nenavázali na dvě úvodní výhry na hřištích soupeřů.




Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] (81. P. Hosnedl [-] ) , L. Kliment [-] (65. F. Štěpán [-] ) , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Ticháček [-] , P. Pavelec [-] , P. Žák [-] , M. Kubaň [-] , D. Milfort [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Vonášek [-] , A. Adam [-] , J. Volena [-] , F. Šváb [-] , M. Tyr [-] , M. Brousil [-] , V. Kuneš [-] , J. Kovačič [-] , V. Bezdička [-] , J. Dytrt [-] (74. P. Housar [-] )

ŽK: 89. P. Žák - 62. J. Dytrt .
Hráči zápasu: V. Bezdička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KOURA Radim, HUCL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.