4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj Mýto ukázalo zkušenosti a vyhrálo nad Keramikou


Branky


2. J. Abrt , 59. J. Hereit , 66. M. Švejda , 86. P. Štych - 11. L. Nohava , 78. V. Dušek
0

Zápas nováčků, ale určitě ne týmů do počtu. Jak Mýto tak Keramika mají své za sebou, a tak se dal čekat zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup týmu do sezóny je vždy důležitý. A vstup do prvního zápasu nové sezóny taky.Tyto dva body splnilo Mýto, které v úvodním zápasu vstoupilo do zápasu a už ve druhé minutě slavilo první gól. Abrt Jiří po rohu protlačil očima míč do branky. Chlumčany však zaveleli do útoku což krásně deklaroval Dušek. Ten se v 78. minutě po lajně efektně dostal až do vápna, kde obešel staticky bránicí protihráče a jak na zlatém podnosu přihrál míč na Nohavku. Ten neměl problém a placírkou na jistotu uklidil míč do sítě. V této části zápasu se hra vyrovnala. Dokonce se občas dostávali hosté do mírné převahy. První poločas však více nepřinesl a tak šli hráči do kabin za stavu 1:1 .

 

Třetí branka přišla v 59. minutě od Hereita Jiřího a dala by se popsat jako zlomový bod zápasu. Navýšení přišlo v 66. minutě a to už Chlumčany složily zbraně. Jiskra naděje přišla po vyloučení domácího kapitána Bejčka. Ten uviděl červenou kartu po dvou hloupých prohřešcích. Naděje byla ještě větší, když se v 78. minutě po parádní přihrávce od Vollera prosadil Dušek. Nerozpakoval se s ničím, prošel obranou jak nůž máslem, a snížil na rozdíl jediného gólu. Domácí v deseti hru zjednodušily což se ve výsledku i vyplatilo. Štych Petr totiž uhasil všechny naděje hostů v 86. minutě. Jeho gól se zařadí mezi ty velice podařené, jelikož po rychlém protiútoku sám obehrál dva hráče a vychutnal si i gólmana Fryše. Konečný stav 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: Z mého pohledu to byl velice bojovný zápas. Zlomový byl nejspíše gól na 2:1. Ve výsledku takovéto zápasy musíme vyhrávat, jestliže chceme splnit cíl, tedy skončit v horní polovině tabulky.

TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Před zápasem jsme si celkem věřili. Mýto sice spadlo z vyšší soutěže, ale chtěli jsme získat alespoň bod. To se sice nepovedlo, ale například Dušek s Vollerem zahráli velice dobrý zápas. Dále se budeme snažit hrát ve středu tabulky s cílem vyhnout se sestupu.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - M. Švejda [-] , J. Hereit [-] (89. K. Hlavička [-] ) , M. Brož [-] (76. Z. Buchar [-] ) , P. Štych [-] , P. Bejček [-] , M. Veverka [-] (92. L. Fuchs [-] ) , M. Světlík [-] , R. Fišer [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - L. Nohava [-] , J. Kraus [-] (71. J. Lenk [-] ) , J. Voller [-] , J. Havlíček [-] , V. Dušek [-] , T. Benedikt [-] (75. P. Smetana [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , P. Šmíd [-] , J. Havlík [-] , L. Milota [-]

ŽK: 44. P. Bejček , 63. P. Štych , 87. Z. Buchar - 42. L. Nohava , 62. L. Milota . ČK: 73. P. Bejček .
Počet diváků: 253. Rozhodčí: Duspiva Václav - SCHNEIDER Josef, KANTA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.