Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota deklasovala Svéradice


Branky


0

Sokol si poradil ze svým soupeřem rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři kousky v poločase prvním

Po minulém týdnu, kdy dostala lekci od Petřína, si chtěla Lhota spravit chuť proti svéradickému mančaftu a dostat se znovu na vítěznou vlnu. Svéradicím se minulou neděli vydaly do Blížejovic vzdorovat Domažlicím, což se jim také moc nepodařilo a s bůrem odjely zpět domů.

 

Lhota se do zápasu opřela od prvních minut a již v sedmé minutě slavila. Po rohovém kopu Vladislava Fiala trkl hlavou do míče nejlepší střelec soutěže Matěj Strejček a první trefou utkání nastartoval kanonádu. V 17. minutě tentýž hráč vlétl do vápna soupeře jako týden nekrmená šelma, obral protihráče o míč a stihl píchnout míč kolem vybíhajícího Soukupa, který tak po čtvrthodině musel již podruhé lovit balón ze sítě. Hostující Martin Petřík poté vystrašil domácí obranu střelou zpoza vápna, kterou zastavila horní tyč lhotské svatyně. Tu nejkrásnější branku si domácí schovali na závěr první půle. Matěj Strejček rychle rozehrál autové vhazování dlouhým hodem na volného Vladislava Fialu, který si obhodil bránícího hráče a krásnou střelou pod břevno stanovil poločasový výsledek 3:0. 

A další čtyři ve druhém

Lhota dominovala i ve druhé pětačtyřicetiminutovce. Svéradice se dostávali pouze sporadicky na dostřel lhotské branky, kterou ale dokázal ohrozit Martin Klas střelou z pětadvaceti metrů, která orazítkovala břevno Böhmovy branky.  

V 60. minutě se ale opět rozjel domácí brankostroj. Po pěkné rychlé akci servíroval do vápna přetažený centr Vladislav Fiala a Zbyněk Černý tzv. z jedničky našel před prázdnou brankou Matěje Strejčka, kterému stačilo jen nastavit nohu ke kompletaci hattricku.

Poslední desetiminutovka přinesla další čtyři branky. Nejprve našel gólman Böhm v náběhu Vladislava Fialu, který se dokázal prosadit proti dotírajícím protihráčům a Svéradice měly na triku po týdnu opět nepopulárního bůra. Toho o dvě minuty později zmírnily svou jedinou brankou v utkání, kdy Beránkovo roh za záda lhotského gólmana usměrnil Václav Brůha. O další dvě minuty nato byl ve vápně podražen Vladislav Fiala a sudí Šlajs odpískal pokutový kop. K tomu se postavil střídající matador Hrdlička, který šibalským způsobem s naznačením překonal Soukupa pošesté. Poslední, tedy sedmý zásah přidal po zásluze Vladislav Fiala, který si ve vápně udělal opičí dráhu, kterou zakončil tvrdou střelou na první tyč. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jaroslav Kluska, trenér domácích: "V týdnu jsme si vyříkali některé věci, které se nám staly na Petříně, a kluci k dnešnímu zápasu přistoupili naprosto fantasticky. Dnes se nám dařilo a jsme spokojeni jak s výsledkem, tak s výkonem."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Z naší strany to bylo naprosto nepovedené utkání se spoustou chyb, které se odrazily na konečném výsledku 7:1. Jedna velká tragédie v našem podání dnes."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Nový [-] (60. F. Peroutka [-] ) , O. Král [-] , J. Hucl [-] (70. V. Zelenka [-] ) , J. Horník [-] - Z. Černý [-] , J. Scheinherr [-] (70. J. Hrdlička [-] ) , V. Fiala [-] , A. Král [-] (77. J. Šroubek [-] ) - J. Kohout [-] (82. J. Záhrobský [-] ) , M. Strejček [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - M. Heřman [-] , L. Petřík [-] , Z. Prokopec [-] (46. A. Vachuška [-] ) , J. Sova [-] - J. Makovec [-] (68. D. Klas [-] ) , V. Brůha [-] , S. Makovec [-] , M. Chaloupka [-] - M. Klas [-] , V. Beránek [-] -

Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šlajs Jakub - HAVRÁNEK Martin, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.