3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby ve třetím kole remízovali s Bolevcem


Branky


0

Zpětně se podíváme za zápasem třetího kola mezi Luby a Bolevcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Startu

Do utkání vstoupili aktivněji hosté, kteří se sice opět nesešli kompletní, ale i tak dokázali hrozit, podobně jako v 8. minutě Fryček, který poprvé v utkání zaměstnal gólmana Kalaše. O pár minut později vyzkoušel Körnerovo postřeh Karel Švátora, ale ani jeho střela se neujala. Po rohovém kopu ve dvacáté minutě se k zakončení probíjel znovu Švátora, ale branka mu v tu chvíli byla opět malá. Ve 35. minutě ale bolevecká obrana při nákopu za defenzivní linii zaspala a Karel Švátora svou třetí šanci již přetavil ve vedoucí branku. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí celek Startu.

Hektický závěr

Luby své vedení potvrdily v 62. minutě. Jan Voráč se perfektně zorientoval v soupeřově vápně a přízemní střelou prostřelil brankáře Körnera. V tu chvíli vypadalo vše pro domácí růžově, poté ale přišla poslední pětiminutovka, která byla pro Luby smrtící. Nejdříve se do vápna domácích dostal v 87. minutě Jan Sušánka a i přes clonu hráčů dokázal před brankou najít Pavla Greifa, který tečoval míč do sítě. V 89. minutě potom Bolevec zahrával poslední roh utkání a na Sušánkovo centr si vyskočil Dominik Štolle, který našel svou hlavičkou na zadní tyči kapitána Bublíka, který se hlavou nemýlil a poslal utkání do penaltového rozstřelu. V něm urvaly bod navíc Luby, které tak slaví dvoubodové vítězství.



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - F. Sýkora [-] , M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] , K. Křížek [-] , M. Vejskal [-] - M. Havlovic [-] (71. D. Raišl [-] ) , P. Čipera [-] , V. Koželuh [-] , J. Voráč [-] - K. Švátora [-] (90. V. Sydorenko [-] )

SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Zítek [-] (85. L. Ficu [-] ) , J. Sušánka [-] , M. Soukup [-] , J. Fryček [-] (66. J. Hibler [-] ) , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] (74. P. Greif [-] ) , J. Šanoba [-] , M. Bublík [-] , D. Humpál [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 7. M. Pivoňka , 56. P. Čipera - 7. M. Pelnář , 11. P. Greif , 78. J. Hibler .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Svatík Martin - LEGO Jan, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.