Budišov potvrdil roli favorita


1

Na bahnitém terénu potvrdil Budišov roli favorita a o tři branky vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém rozbahněném terénu Budišov splnil roli favorita. Už v 7. minutě se protáhl Jan Vondrouš jako lasička, nasadil kličku brankáři Davidovi a pohodlně zavěsil do prázdné brány - 0:1. O tři minuty později z trestňáku Jan Vondrouš nasměroval balon z dvaceti osmi metrů přímo do sítě – 0:2 V 16. minutě vypálil Pavel Pizur a Martin Pražák vyraženou střelu doručil do brány – 0:3. Hosté pak polevili a domácí ve 20. minutě snížili Martinem Hiltavským, který dlouhý aut zametl z voleje přímo k tyči – 1:3. Pak se ve dvou šancích objevil domácí Martin Papšík, ale neuspěl. V 36. minutě šel budišovský Martin Pražák sám na brankáře, kterému nasadil kličku. Gólman však jeho úmysl vystihl a balón mu vypíchl. Budišov šel na přestávku s dvoubrankovým náskokem. 

 

Úvod druhé půle patřil opět Budišovu. V 51. minutě ještě Jan Kuric napálil pouze tyčku. V 60. minutě však nahrál Jan Kuric milimetrově Pavlu Pizurovi, který vrátil Budišovu tříbrankový náskok – 1:4. O tři minuty později opět nahrával Jan Kuric, který našel tentokrát Ondřeje Velikého a ten sklepl míč do bělské brány – 1:5. V 71. minutě mohl ještě vedení Budišova navýšit Lukáš Čonka, ale přehodil branku. Gólový účet utkání uzavřel v 77. minutě Richard Václavek, který chladnokrevně zakončil sólový nájezd – 2:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Terén byl špatný a spíš se bojovalo. Oni dali rychle tři branky. My jsme dokázali jen snížit. I v úvodu druhé části jsme dostali rychlé branky. V závěru jsme už jen korigovali.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí týmu): Tragický terén, kde nešlo vůbec kombinovat a muselo se hrát vzduchem. každá přihrávka po zemi se zastavila. Naštěstí jsme dokázali vyhrát.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - VÁCLAVÍK Josef, KRZISCH Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 11. 2016 07:53
HORŠÍ HŘIŠTĚ JSEM JAK ŽIV NEVIDĚL (smích)