Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedské derby vyhrál Bělohrad nad Starou Pakou 4:2.


Branky


0

K sousedskému derby dnes zavítal na Pecku tým Staré Paky, štika letošní sezóny. Minulý týden si hosté poradili s hráči z Kopidlna a tak se pod hradem čekal hodně těžký soupeř. Domácí dnes oblékli černobílé barvy, hosté použili sadu modrobílých dresů. Vyjádření staropackých před zápasem: ,,po velkolepém vítězství s týmem Kopidlna zajížděla Stará Paka na horkou půdu Bělohradu B, který hraje svá utkání na hřišti zaniklého oddílu Harantu Pecka. Stará Paka neměla co ztratit, mohla hrát v poklidu a nebát se historicky úspěšnějšího soupeře. Z hráčů chyběla jedna z opor zadních řad Eda Bark ml., kterého nahradil na místě stopera Honza Bil a do středu zálohy se stáhl kanonýr a elegán v jedné osobě Dominik Rolf. Trenér Drusan věděl, že jeho svěřence nečeká nic jednoduché a proto kladl na srdce klid a rozvahu.´´

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Hned ve 3.min. měl domácí Loner možnost rozehrání přímého kopu, ale míč skončil s tečí hostů v zámezí. Rohový kop v podání Suchánka staropacký gólman vyrazil k Lonerovi, ten našel opět Suchánka, jehož jedovku Musil nohami vyrazil. Domácí v tlaku pokračovali, ale s Lonerovou technickou střelou si již hrdina prvních minut bez problémů poradil. V 6.min. se přihlásili ke slovu hosté. Pospíšil vyslal po křídle Patřína, jehož centr chytil Věchet. Minutu poté poprvé zahrozil Vavrinec, na levé straně se uvolnil, vystřelil, ale Věchtovu bránu těsně přestřelil. Vše si ale vynahradil v 11.min., kdy ho našel Kazdův centr z přímého volného kopu a hostující útočník prostřelil domácího brankáře – 0:1. Domácí hráči se snažili rychle zareagovat, ale na Kobrýnovu šanci, po akci Bergera se Suchánkem, Musil skvěle vyběhl a Bergerovu střelu, chvíli poté, odvrátila obranná řada na další roh, který domácí v kýžený úspěch neproměnili. Od těchto chvil se na hřišti začalo dost jiskřit, tvrdé důrazné souboje doprovázené nedovolenými zákroky byly k vidění každou chvíli. Nervozita houstla jak na střídačkách, tak i v početném publiku. Po počátečním benevolentním přístupu hlavního sudího začaly padat žluté karty jedna za druhou. Velmi zřetelně tak zvěstovaly, že dnes asi některý z aktérů toto nadmíru vyhecované utkání do závěrečné minuty nedohraje. V 16.min. se z dálky opřel do míče opět Vavrinec, ale mířil těsně vedle pravé tyče. Ve 21.min. chytá Musil uspěchanou střelu Kobrýna, jehož světlé okamžiky měly teprve přijít. Pár vteřin poté střílí Loner nad bránu hostů. Ve 23.min. se k zahrání standartní situace postavil Loner, ale trefil jen staropacké břevno. Ve 27.min. měli hosté obrovskou příležitost k navýšení skóre. Po úniku Pakosty, po levém křídle, se Vavrincovi trestuhodně nepovedlo na malém vápně úspěšně zakončit centr a domácí bránu netrefil. Ve 30.min. střílí mimo hostující bránu Loner. Ve 34.min. se již domácí příznivci dočkali. Centr Bergera z levé strany proměnil hlavičkou Kobrýn a bylo vyrovnáno na 1:1. Ve 38.min. nastal před Musilovou bránou pořádný závar, ale R. Šorm ani Berger nedokázali hostujícího gólmana prostřelit. V závěru prvního dějství se neujmuly střely Suchánka, Kobrýna, ani Bergera, které by rozhodly o poločasovém náskoku černobílých.

Druhý poločas přinesl vítězství domácích v poměru 4:2.

Po přestávce začali domácí aktivněji a hned ve 49.min. za to byli odměněni. Lonerův přímý volný kop z hranice vápna si zcela bezpečně našel cestu do staropacké sítě a domácí šli do vedení 2:1. V 53.min. se, po nedorozumění Musila s obránci, dostal k míči R. Šorm, vystřelil, ale míč rukou zcela úmyslně zasáhl mimo pokutové území hostující brankář a musel předčasně pod sprchy. Následný přímý volný kop Lonera zeď zblokovala na roh, ze kterého se domácím nepodařilo nic vymyslet. V další minutě se po druhé žluté kartě nechal vyloučit Vavrinec a pro domácí se naplno otevřela cesta ke konečnému vítězství. Za chvíli pálí po Suchánkově rohu vedle Loner, po dalších pěti minutách se po akci Lonera se Suchánkem neprosadil hlavou R. Šorm. A tak se zcela nečekaně trestalo na druhé straně. Velkou ležérnost domácí obrany po autovém vhazování potrestal Rolf a vyrovnávacím gólem na 2:2 černobílé hráče znovu probudil. Spolupráce Lonera se Suchánkem ale gól nepřinesla. Hlavičku V. Nezbedy z přímého kopu bravurně vyrazil střídající Zlatník, Suchánkovu bombu, po centru Černého, zneškodnil také. Novák, po Lonerově rohovém kopu, hlavičkoval nad. Akce P. Feixe, Lonera a Nováka nebyla také gólově odměněna. Hosté neustále odolávali domácímu tlaku a již málokdo věřil, že to tam spadne. Střelu R. Šorma zblokovala obrana, nebezpečný centr Černého si stáhl Zlatník. V 77.min. se ale domácí fanoušci dočkali. Po centru z levé strany napřáhl ke střele Kobrýn a prostřelil vše, co mu stálo v cestě 3:2. V 78.min. pálí vedle R. Šorm. Hosté se ale nevzdali a v poslední desetiminutovce mají dvě šance. Nejprve míří hodně nad Věchtovo břevno Rolf a poté musí domácí gólman použít svůj veškerý um při přímém kopu Pospíšila. V 84.min. se ale po anglickém způsobu trefil Suchánek a pojistil tím pro svůj tým tři body, které se dnes nerodily vůbec snadno – 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr (vedoucí mužstva L. Bělohrad B): V dnešním vyhecovaném sousedském derby měl hlavní sudí plné ruce práce a vůbec to neměl jednoduché. Chléb se dnes lámal ve 27. minutě, kdy se Vavrincovi nepovedlo proměnit supertutovku. Dvougólové manko by domácím přineslo veliké potíže. Po vyrovnaném prvním poločase se v tom druhém dostali hosté vlastní nedisciplinovaností do dvojnásobného oslabení, které dokázali domácí hráči zužitkovat. Zápas, který byl přehlídkou velkým množstvím osobních soubojů, nedovolených zákroků, ale i pohledných akcí se musel divákům líbit, ale všichni aktéři, kteří do hry zasáhli, byli rádi za konečný hvizd hlavního arbitra. Příští neděli 9. 10. 2016 zajíždí naše mužstvo na horkou půdu do Železnice. Začátek zápasu je již v 16:00 hod.

TJ Sokol Stará Paka
Drusan Jan (trenér Staré Paky): O jednotlivých akcích vedoucích k brankám se nebudeme rozepisovat. Na staropackých byla vidět beznaděj a zmar. Jirka Zlatník, který přišel za vyloučeného Musila, se snažil seč mohl, ale ani on nezabránil prohře svého týmu v poměru 4:2. Zápas to byl vypjatý a o tvrdé zákroky hojný. Pravá fotbalová bitva, která málokdy končí remízovým stavem. Tentokrát všechny tři body brali domácí a staropačtí si vezou pouze pocit z dobře odmakané práce, za kterou se nemusí stydět. Onehdá 1.řijna 2016 vyhrál pod hradem Pecka lepší soupeř, avšak hosté byli vyrovnaným sokem.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - M. Šorm [-] (36. R. Šorm [-] ) , J. Kobrýn [-] , R. Suchánek [-] (85. D. Mindl [-] ) , M. Loner [-] , P. Feix [-] , T. Berger [-] (46. J. Suchý [-] ) , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , P. Novák [-] (81. M. Fajgl [-] )

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - J. Jerie [-] , V. Kazda [-] , O. Mercl [-] (80. L. Brendl [-] ) - J. Bíl [-] , V. Vavrinec [-] , D. Pakosta [-] (72. A. Pánek [-] ) , J. Blažek [-] (53. J. Zlatník [-] ) , V. Pospíšil [-] , J. Patřín [-] (46. J. Fejfar [-] ) - D. Rolf [-] -

ŽK: 26. P. Feix , 42. R. Suchánek , 52. R. Šorm , 54. V. Nezbeda , 66. M. Černý , 76. J. Suchý - 26. J. Patřín , 27. D. Rolf , 35. V. Vavrinec , 44. J. Blažek , 76. J. Jerie . ČK: 53. B. Musil , 54. V. Vavrinec .
Hráči zápasu: J. Kobrýn , M. Loner - V. Vavrinec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Odvárko Jakub - STŘÍŽKA Daniel, PODLIPNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.