0:1
(0:1)
2. L. Huráň (vl.)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:1)

 
2. L. Huráň (vl.)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Chomutice prohrály s Milíčevsí doma 0:1.


Branky


2. L. Huráň (vl.)
0

V sobotu čekal domácí hráče zápas s Milíčevsí, kde chtěli konečně naplno bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíčeves první poločas vyhrála 0:1.

Před zápasem se dalo očekávat, že domácí hráči budou chtít tento zápas vyhrát a připsat si důležité body do tabulky okresního přeboru. Na druhé straně Milíčeves chtěla navázat na dobré výkony a odvézt si také nějaký ten bodík. Jenže zápas začal šokem pro domácí hráče, když hned v první minutě po rozehrání rohového kopu střelili hosté z Milíčevse gól, který si do vlastní brány srazil domácí hráč na Huráň Lukáš a bylo to nečekaně 0:1. To byla velká sprcha pro domácí a nebýt skvělého výkonu brankáře domácích Patrika Šimberského, mohlo být skóre do poločasu ještě vyšší. Prakticky celý první poločas domácí táhli za kratší konec. 

V druhém poločase branka nepadla a tak si Milíčeves odváží všechny tři body.

Do druhé půle šli Chomutice s tím otočit zápas a konečně zkusit vyhrát. Bohužel jejich předsevzetí z poločasové rozmluvy v kabině zůstalo jen u slov a zápas nakonec přinesl body Milíčevsi. A jaký byl průběh druhého poločasu? To lze vyčíst ze slov trenéra domácích Kloutvora: ,,jenže kromě jediné šance kapitána domácích Novotného neměli domácí hráči nic. Takže hosté spoléhali na rychlé brejky, ze kterých měli velké šance, které neproměnili, a tak hubeným vítězstvím 0:1 zaslouženě odvezli tři body z Chomutic.´´ Milíčevsi stačila k vítězství v Chomuticích jedna branka, kterou si ještě k tomu vstřelil domácí hráč do vlastní branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Tento zápas byl pro nás velmi důležitý. Chtěli jsme samozřejmě naplno bodovat, jenže naše hra nebyla vůbec dobrá, nevytvořili jsme si prakticky žádné šance a tak hosté z Milíčevse si vítězství v tomto zápase zasloužili. Jedinou pochvalu musím říci našemu brankáři Patriku Šimberskému, který se svým výkonem zasloužil o to, že jsme neprohráli s větším skóre. Také děkuji oběma rozhodčím panu Plíškovi a Šotkovi za bezchybný výkon v tomto zápase.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Podrobnosti přineseme později.

Sestavy


TJ Sokol Chomutice
P. Šimberský [-] - J. Voňka [-] , L. Huráň [-] , O. Plítek [-] (77. P. Lenč [-] ) , T. Scháňko [-] - J. Novotný [-] , M. Kloutvor [-] , M. Šubrt [-] , R. Ulrych [-] - A. Budina [-] (46. L. Kloutvor [-] ) , O. Jezbera [-]

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Roman [-] , J. Roman [-] , J. Rejha [-] (87. P. Holman [-] ) , L. Novotný [-] (90. R. Adamec [-] ) , M. Havránek [-] , V. Havelka [-] (46. M. Marhan [-] ) , J. Čapek [-] (64. M. Roman [-] ) , J. Bursa [-] , J. Březský [-] (80. P. Doležal [-] ) , J. Berný [-]

ŽK: 75. O. Jezbera , 79. P. Lenč - 73. M. Roman .
Hráči zápasu: T. Scháňko - L. Novotný , M. Bursa .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Plíšek Martin - ŠOTEK Jan, KLOUTVOR Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.