3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyčeves v dramatickém zápase zdolala Lázně Bělohrad B 3:2.


Branky


0

V sobotním podvečeru zavítalo naše mužstvo do Nemyčevsi, která vládne okresní tabulce. Domácí nastoupili v červených dresech, naši hráči použili černobílé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly 4 branky a stav byl 2:2.

V počátku zápasu byli aktivnější hosté, již ve 4.min. se před domácí bránou ocitl v nadějné pozici R. Šorm, ale akci zastavil odmávaný ofsajd. V 6.min. rozehrál M. Černý rohový kop, který umístil Novák hlavičkou k pravé tyči a hosté šli do vedení – 0:1. V dalších chvílích hosté těžili z výborné poziční Suchánkovy hry, který několikrát za sebou obral domácí hráče o míč a zakládal protiútoky. Ve 13.min. musel Čábela poprvé hasit nebezpečí před vlastní bránou. Chvíli poté vyslal V. Nezbeda dopředu Suchánka, kterého domácí trio beků dále nepustilo. V 16.min. vybojoval Kobrýn přímý volný kop, po jehož rozehrání hlavičkoval R. Šorm do břevna. V další příležitosti se na levé straně objevil Kobrýn, ale domácí brankář jeho střelu vyrazil. V 17.min. zapomněli hosté ve velkém vápně na Janků, který pohodlně poslal míč za Čábelova záda – 1:1. Potom nastala pasáž, kdy se nic moc nedělo. Vzrušení přišlo až ve 29.min., kdy se po rozehraném přímém kopu dostal k hlavičce Kolář, ale mířil těsně vedle levé šibenice. Ve 31.min. vyslal do domácího vápna M. Černý Suchánka, kterému se již přes domácího beka nepovedlo přihrát před bránu. Ve 33.min. přešel přes Nováka Tomášek a ani vybíhající Čábela mu nedokázal zabránit v úspěšnému zakončení – 2:1. Hosté se ale ihned vzchopili a odpověděli dvě minuty poté. Na vápně se napřáhl R. Šorm a tvrdou ránou srovnal skóre - 2:2. Ve 38.min. se předvedl skvělým zákrokem Čábela proti Sajdlově střele. Ve 42.min. střílí vedle Kateřiňákovy brány Suchánek, ale hosté se mohli opětovného vedení znovu dočkat. Ve 42.min. byl v pokutovém území faulován Novák a M. Černý měl z nařízené penalty možnost poslat hosty do poločasového náskoku. Jindy neomylný exekutor drtivé většiny pokutových kopů ale dnes nechal nepovedenou střelou k pravé tyči domácího brankáře vyniknout.

Nemyčeves jednou brankou rozhodla o svém vítězství 3:2.

Po přestávce se ve 49.min. ocitl před malým vápnem R. Šorm, tvrdě vystřelil, ale trefil pouze levou spojnici. V 56.min. musel Čábela se štěstím likvidovat střelu Bretta. O minutu později pálí z přímého kopu Hochman jen do zdi. V další minutě se do tutovky dostal Tomášek, ale střelou nad z malého vápna ležérnost hostující obrany nepotrestal. Domácí tlak začíná sílit. Čábela vyráží střelu Trče, z rohového kopu hlavičkuje těsně vedle pravé tyče Tomášek. V 70.min. překazil včasným výběhem domácí brankář šanci R. Šormovi. V další minutě odcentroval z pravé strany Zahradník před domácí bránu na Fajgla, kterému k zakončení kousek chybělo. V 73.min. se po druhé žluté kartě musí ze hřiště poroučet M. Černý a jeho dnešní den „blbec“ byl dokonán. V 79.min. hlavičkoval těsně nad Tomášek. V 81.min. Se dostal do šance P. Feix, ale z levé strany trefil jen domácího gólmana. V 83.min. využil chvilkové Čábelovy nepozornosti Janků a střelou z dálky k levé tyči rozhodl o osudu utkání – 3:2, v jehož závěru si hosté sice vytvořili tlak, který ale k nějaké vyložené šanci nevedl. V poslední minutě mohl naopak pojistit vedení Nemyčevsi Dobiáš, ale Čábela mu jeho šanci zmařil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman (trenér Nemyčevse): Podrobnosti přineseme později.

SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr ml. (masér L. Bělohrad B): V celkem vyrovnaném utkání jsme měli velkou smůlu v zakončování. Konstrukce domácí brány dnes jasně hrála s domácím týmem. Dalším faktorem našeho neúspěchu byla neproměněná Černého penalta a vyloučení téhož hráče, které domácí potrestali rozhodujícím gólem. Nezbývá, než domácím k vítězství pogratulovat a připravit se na další kolo, ve kterém musíme naplno bodovat.



Sestavy


TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - L. Kolář [-] (46. P. Dobiáš [-] ) , O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] (88. J. Koldovský [-] ) , J. Janků [-] , L. Sajdl [-] (81. T. Neuschl [-] ) , J. Řada [-] (72. M. Ostrihoň [-] ) , M. Pánek [-]

SK Lázně Bělohrad B
J. Čábela [-] - M. Šorm [-] (46. M. Fajgl [-] ) , J. Kobrýn [-] , R. Suchánek [-] , R. Šorm [-] , P. Feix [-] , P. Novák [-] , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , J. Bičiště [-] (65. P. Zahradník [-] )

ŽK: 75. P. Dobiáš , 78. T. Trč - 15. M. Černý . ČK: 73. M. Černý .
Hráči zápasu: T. Tomášek , J. Janků - R. Šorm , R. Suchánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plíšek Martin - HAKEN Lukáš, ŠAMKO Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.