4:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B otočily zápas se Smrkem


Branky


43. J. Novák , 80. M. Blatný , 81. J. Novák , 90. M. Blatný - 7. O. Suk , 20. F. Wortner
0

Souboj týmů ze spodku tabulky skončil lépe pro domácí rezervu Hrotovic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v závěru vstřelili kontaktní branku.

Hrotovice B přivítaly na svém hřišti Smrk. Oba týmy uhrály v minulém kole stejný výsledek 5:0, ale každý s opačnou radostí. Zatím, co si Smrk připsal druhou výhru v soutěži, Hrotovice okusily porážku od Rudíkova. S nováčkem teto soutěže se domácí setkali po 2 letech kdy je ve 4 třídě dvakrát porazili . Od první minuty  byli domácí zaskočení tlakem a hráli špatně . Hra byla bez kombinace a moc si nepodrželi míč. V 7. minutě po důrazu v vápně prosadil za hosty Suk Ondřej na 0-1. Hra probíhala ve středu hracího pole. 16. minutě  poprvé zahrozily domácí střelou zpoza vápna Ondřeje Haranta. V 17. minutě se do brejku dostaly hosté a domácí podržel brankař Vojtěch Hotař, ale domácím se nepodařilo dostat míč od pokutového území a následoval faul a pro hosty přímí kop.  Míč si postavil Wortner František a střelou přes zeď a zvýšil na 0-2 ve 20. minutě. Velkou šanci si domácí vytvořily v 25. minutě kdy po centru na do vápna hlavičkoval Jan Novák na zadní tyč kde zasáhl brankař a dorážku  Horáka Martina zblokovala obrana. Z proti útoky zahrozili hosté kde zase zasahoval domácí brankář. Hra se začala srovnávat a v 32. minutě se pokoušel snížit Dominik Denemarek . Ve 36. minutě podržel domácí opět Hutař Vojtěch kdy na něho šel sám hostující útočník. Po zaváhání stopéra hostí se sám před brankaře dostal Novák Jan a střelou pod břevno se nemýlil stav 1-2.

Domácí předvedli drtivou desetiminutovku

Do druhé půle byli domácí nuceni střídat Vítězslava  Škodu a do hry nastoupil Blatný Michal. Byla to velký risk protože Michal měl problém před 14 dny se stehenním svalem ale podařilo se a byl to zlom tohoto utkání. Soupeř musel začít níž bránit a ten tlak co na domácí vytvářel už uvadal. V 55. minutě se dostal opět do velké šance Novák a k dorážce Blatný.V 69 minutě se dostal k střele Padělek ale jen pro brankáře hostů. V následné minutě promarnil loženku Blatný . V druhé půli dokázali i hosté ohrozit bránu, jako třeba v 73. minutě Miroslav Pitor. 80 minutě po  nahrávce od Nováka Jana skrz vápno se golově prosadil Blatný Michal a minutu na to se tito aktéři prohodily a Novák otáčel skóre na 3-2. Hosté se snažily prohru odvrátit a domácí se dostávali do brejků.  V 89. minutě neudržel emoce Polovčík Tomáš a okomentoval urážkou výkon rozhodčího a dostal ČK jak kdyby nevěděl že nikdo není bezchybný. V 90. minutě na 4-2 se zase prosadil Blatný po brejku a kličce brankáři a završil domácí výhru .

 


Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: První půle byla z naší strany horší ale v 2 jsme si to vynahradily a začali jsme hrát konečně fotbal a kluci zamakali.Dík všem za dobrý výkon a že to zvládli i když v sobotu muselo 5 už odehrát s A týmem.

TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: V první půlce jsme nevyužili mraky šancí. Domácí pak nasadili hráče z áčka a v závěru zápasu jsme pak fyzicky zcela odpadli.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - D. Denemarek [-] (90. T. Novotný [-] ) - P. Padělek [-] , J. Novák [-] (83. J. Virgl [-] ) , M. Růžička [-] , M. Horák [-] , O. Harant [-] , M. Virgl [-] , R. Novák [-] , V. Škoda [-] (46. M. Blatný [-] ) , J. Dufek [-]

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - F. Nováček [-] , D. Franc [-] , T. Polovčík [-] , V. Jaskula [-] - M. Pitor [-] , L. Slavík [-] , F. Wortner [-] , O. Sobotka [-] - O. Suk [-] (85. M. Havlík [-] ) , O. Maláč [-] (76. K. Ondrák [-] ) -

ŽK: 33. P. Padělek , 48. M. Růžička , 77. J. Novák , 90. T. Novotný - 43. F. Wortner , 49. D. Franc . ČK: 89. T. Polovčík .
Hráči zápasu: M. Blatný , J. Novák - O. Suk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUDLÍK Pavel - MUSIL Antonín (N), PACHR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.