0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník veze tři body z Rapotic B


Branky


0

Jediný gól stačil Březníku k důležité výhře z hřiště Rapotic B, který padl na konci první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v závěru poločasu dostali do vedení

Úvod zápasu byl opatrný. Hrálo se převážně ve středu hřiště a bez větších šancí. Ve 12. minutě o sobě dali domácí poprvé vědět, když z pětadvaceti metrů napřáhl Pavlíček, ale Zedníček jeho střelu vyrazil. Březník byl kombinačně zdatnější, ale dlouho se nemohl dostat do žádné větší přílžitosti. Do vedení tak mohli jít domácí, kterým se povedl rychlý brejk. Na jeho konci se objevil sám před Zedníčkem Němec, ale zvolil razantní zakončení a branku přestřelil. Dlouho se zdálo, že první poločas bude ve statistikách zapsán jako bezbrankový. Toto tvrzení se nakonec, bohužel pro domácí, nepotvrdilo. Po levé straně se ve 44. minutě dostal do vápna Tomáš Vyskočil. Jeho tvrdou střelu dokázal ještě Ješina tečovat, ale míč stejně mířil do branky. Ve snaze jej na poslední chvíli odkopnout nakonec neuspěl ani Milan Laš a hosté se šťastně ujali vedení 0:1.

Ve druhé půli již branka nepadla

 Ve druhé půli Březník potvrdil svou kvalitu, ale selhával v proměňování šancí. Domácí měli několik příležitostí ke srovnání, avšak ve finální fázi byli nepřesní. Všechny tři body tak odvezli hosté z Březníku a posunuli se v tabulce před svého hostitele. Další bodový zisk tak bude moci Březník potvrdit v domácím zápase proti nebezpečnému Rudíkovu.

 


Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Za stavu 0:0 měl tutovku Němec, bohužel ji neproměnil. Hosté byli sice herně lepší, ale o to více nás mrzí jejich branka v závěru poločasu, která byla z kategorie šťastných. Ve druhé půli jsme sice měli několik příležitostí ke srovnání, ale byli jsme nepřesní ve finální fázi. Vítězství hostů je zasloužené.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - J. Konečný [-] , M. Mlejnek [-] , P. Matoušek [-] (57. J. Kovářík [-] ) , V. Němec [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , K. Kovařík [-] , J. Tesař [-] , L. Man [-] , M. Pavlíček [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , P. Sobotka [-] , D. Břoušek [-] , M. Stříž [-] - T. Vyskočil [-] (90. J. Trojan [-] ) , L. Rybníček [-] , J. Krupička [-] , P. Flesar [-] - J. Musil [-] , S. Sedlák [-] -

ŽK: 55. K. Kovařík , 90. M. Mlejnek - 37. L. Rybníček , 88. L. Babčan .
Hráči zápasu: V. Zedníček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KOLAŘÍK Aleš (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.