Třebenice se konečně dočkaly Výhry


Branky


0

Až v pátém hracím kole se dočkal jeden z favoritů soutěže výhry, a to na hřišti Hrotovic B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili výsledek ve svůj prospěch

Hrotovicím se proti Třebenicím příliš nedaří, protože v minulém roce obě svá utkání prohrály. To by se hostům náramně hodilo, protože momentálně neprožívají dobré období. Asi padesát diváků přilákalo velmi teplé počasí na toto fotbalové utkání. Domácím tým byl od začátku utkání lepší na balónu, čehož využily Hrotovice k vedoucí brance. Ve 24. minutě totiž vysunul do zakončení David Florián Pavla Padělka a ten krásným gólem poslal domácí do vedení 1:0. Hosty jakoby inkasovaná branka nabudila a v 31. minutě dokázal Jaroslav Fiala vyrovnat na 1:1. Ve 37. minutě pak hostující Miroslav Machát zblokovanou střelou otočil sled utkání ve prospěch hostů, což mohlo být v tak teplém počasí pro domácí studenou sprchou -1:2. Hosté tak měli slibně rozjetý zápas na zisk první podzimní výhry.

Hosté si vedení udrželi až do konce

Druhá půle přinesla brzké domácí vyrovnání, které se ve 48. minutě s pomocí obou tyčí dočkal ze standartky Luboš Škoda -2:2. Hosté však za každou cenu chtěli v tomto zápase naplno bodovat a v 55. minutě využil ztráty domácích ve středu hřiště Miroslav Furiš ke vstřelení další vedoucí branky hostí -2:3. V 74. minutě pak ale měli šanci domácí vyrovnat z penalty za stažení jejich hráče v pokutovém území hostí, ale střela Luboše Škody se nejprve odrazila od tyče do brankáře Paláta a následně nad branku hostů. A tak se z první výhry mohli radovat Třebenice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Dnes jsme prohráli nezaslouženě. Na balónu jsme byli mnohem lepší.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Výhru jsme si vydřeli. Domácí byli lepší na balónu a i fotbalovější. My jsme si ale šli více po vítězství. Závěr zápasu jsme si už pohlídali.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
T. Hadraba [-] - D. Denemarek [-] , V. Škoda [-] , J. Dufek [-] - R. Novák [-] (79. L. Votava [-] ) , D. Florian [-] , E. Pokorný [-] , M. Horák [-] - - M. David [-] , P. Padělek [-] , L. Škoda [-]

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - J. Čtvrtníček [-] (82. M. Filipec [-] ) , K. Kocmánek [-] (72. J. Bárta [-] ) , J. Fiala [-] , J. Kučera [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (46. P. Vrbka [-] )

ŽK: 63. L. Škoda , 90. P. Padělek - 39. J. Fiala , 54. T. Ondráček , 65. J. Jaroš . ČK: 74. J. Fiala .
Hráči zápasu: P. Padělek - J. Jaroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KAŇKA Josef - ŠABATA Libor (N), CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.