Hosté z Rapotic B vybojovali v závěru výhru


Branky


75. Š. Hort (p.) - 4. V. Němec , 88. J. Tesař
0

Brankou dvě minuty před koncem se radovali z výhry hosté z Rapotic B, kterou vstřelil Josef Tesař

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení

Ve Smrku byl k vidění souboj dvou celků pohybující se ve spodní části tabulky. Oba také měly možnost odčinit porážku z z minulého kola. Velké teplo i nyní stále láká spíše k vodě, přesto si několik fotbalových fanoušků našlo cestu na tento zápas a přáli si také úspěch vlastních hráčů. Jenže pro domácí tým přišel brzy šok, když se již ve 4. minutě trefil z rychlého protiútoku Vlastimil Němec a poslal tak hosty do vedení 0:1. Domácí byli ale vprvní půli nebezpečnější a nebýt bezchybného výkonu Tomáše Laše v brance Rapotic, tak mohli hosté o dva, tři góly prohrávat. A tak mohli odcházet do šaten naprosto spokojenější hosté, kteří dokázali ustát domácí nápor.

Hosté v závěru zápasu rozhodli o své výhře

Ve druhé půli už byla hra vyrovnaná a až v této době se domácím podařilo v 75. minutě konečně vyrovnat, ikdyž pouze z pokutového kopu, který bez problémů proměnil Šimon Hort -1:1. Po vyrovnávací brance domácích se hosté nezatáhli a byli i nebezpečnější, ovšem nepřesní v zakončení. Vyrovnané a bojovné utkání však dokázali rozhodnout v závěru i přesto, že  v 88. minutě Milan Laš nejprve nevyužil penaltu, ale z následného rohu rozhodl o výhře Rapotic zcela nepokrytý Josef Tesař a získal pro hosty důležité tři body za výhru 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: V první půlce jsme byli lepší a několik šancí jsme neproměnili. Druhá půle už byla vyrovnaná, ale chybí nám více štěstí.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Domácí byli první půli nebezpečnější a nebýt bezchybného výkonu Tomáše Laše v brance, tak jme mohli o dva, tři góly prohrávat. Spoléhali jsme se na rychlé protiútoky a jeden takový dokázal Němec využít. Po vyrovnávací brance domácích jsme se nezatáhli a byli jsme nebezpečnější, ale nepřesní v zakončení. Vyrovnané a bojovné utkání jsme dokázali rozhodnout v závěru i přesto, že Milan Laš nejprve nevyužil penaltu, ale z následného rohu rozhodl o naší výhře nepokrytý Josef Tesař.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - KŘEČEK František (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.