2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovan urvaly v Hrotovicích B první bod


Branky


0

 První soutěžní bod mají na svém kontě také Rouchovany, které větší část zápasu vedly, ale nakonec zachraňovaly alespoň remízu deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se na začátku zápasu dostali do vedení.

Sobotní parné odpoledne nabídlo derby mezi Hrotovicemi “B“ a 1. SK Rouchovany. Rozpiska hostů byla opět neúplná, objevily se na ní nová či staronová jména a tak šlo jen těžko říci, jakým směrem se bude zápas ubírat.
První půle byla herně vyrovnaná, ale na šance vedli jednoznačně hosté. Už ve 12. minutě se po zahrání rohového kopu dostal k míči Petr Pachr a hlouček hráčů propálil 0:1. Nastolená herní rovnováha pokračovala i nadále. Rouchovany ještě sem tam zahrozily Davidem Svobodou či Jirkem Králíkem, ale gólově se nakonec ani jeden z nich neprosadil. Domácí naopak zůstávali prozatím bezzubým týmem a nějaký ten centřík a běžnou akci s přehledem posbíral Luboš Škarabela.

Domácí zápas otočili, přesto nevyhráli

Do druhé půle bohužel již nenastoupil zraněný Michal Virgl, který zahrál výborně tu první, atak musela proběhnout rošáda v rozestavění. Na krajního záložníka nastoupil Ondřej Urban. Tato nová akvizice si prozatím počínala velice dobře a celý zápas odmakala na výbornou. Druhá půle se ale mohla jevit, jak když si pustíte film zpomaleně. Běhalo se minimálně a hrálo se místy i v chůzi. Aktivnější již byly Hrotovice a po nezachyceném náběhu na centr se prosadil útočník domácích Pavel Padělek 1:1. Vedení hostů mohl navrátit Martin Popelka, ale hlavičkou z rohového kopu minul. V další akci se ten samý aktér  ve velkém vápně posadil, na zem posadil brankáře a dva obránce, ale zamířit mezi tři tyče  se mu už bohužel nepovedlo. Těchto zaváhání využili domácí a obdobnou akcí, akorát z druhé strany, vstřelili další branku díky Tomáš Hadrava - 2:1. Až v 80. minutě dokázali Rouchovany najít odpověď. Na zahrávaný trestný kop si naběhl Jiří Maša a napodruhé proti nejistému zákroku brankáře se prosadil 2:2. Tak skončilo utkání smírně a Rouchovany urvaly první body, no spíš tedy jeden první bod.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: První poločas se hrála vyrovnaná kopaná, ale ve druhém poločase jsme už byli lepší my, zápas jsme otočili, ale po naší chybě jsme inkasovali.




Sestavy


Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - J. Dufek [-] , O. Harant [-] , V. Škoda [-] , D. Denemarek [-] - D. Florian [-] , R. Novák [-] (61. T. Hadraba [-] ) , E. Pokorný [-] , M. Horák [-] - M. Harant [-] - P. Padělek [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Jelínek [-] , J. Maša [-] , M. Virgl [-] (46. O. Urban [-] ) , R. Zloch [-] - P. Pachr [-] , J. Králík [-] , D. Křístek [-] , J. Tesař [-] - D. Svoboda [-] , M. Popelka [-] -

ŽK: 82. J. Králík , 83. D. Svoboda , 89. J. Tesař .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SVOBODA Milan (N), PACHR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.