Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel doma tentokrát vyhrál


Branky


0

Ani druhý domácí zápas Pyšel neprohrál a zaznamenal tak lepší vstup do sezóny než loni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí utekli na rozdíl tří gólů

Do Pyšelu přijel tým z Rapotic a oba mančafty zaznamenaly po jednom bodu, o které obraly dva celky bojující v minulé sezóně na špici tabulky. Také na podzim skončil vzájemný zápas nerozhodně s divokým výsledkem 5:5. Na tento zápas by ale domácí chtěli zapomenout, protože v něm v průběhu druhé půle ještě vedli 5:1, ale nakonec se museli spokojit pouze s bodem. Domácí tým nastoupil v omlazené sestavě a bylo to znát hlavně s pohybu hráčů na hřišti. Od začátku utkání dostal příležitost také Milan Štrosz a tu chytil jak se patří za pačesy. Ve 24. minutě se totiž z dobrých dvaceti metrů opřel do balónu a jeho pumelice skončila v rapotické síti -1:0. Domácí tým nadále pokračoval v nastaveném trendu a ve 40. minutě se prosadil domácí střelec Jaroslav Tůma - 2:0. Pyšel zasadil hostům při odchodu do kabin další ránu a to ve 42. minutě zásluhou Luďka Sobotky to tak bylo již 3:0.

Domácí si tentokrát vedení pohlídali

 Druhý poločas už byl poměrně vyrovnaný a i hosté se dočkali první branky. O tu se postaral v 66. minutě rapotický kanonýr Milan Laš -3:1. Domácí však podobnou blamáž z loňské sezóny nepřipustili a hned v 69. minutě opět odskočili brankou Luďka Sobotky na rozdíl tří branek -4:1. Hosté pak už jen v 88. minutě Petrem Matouškem zmírnili skóre na 4:2 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubert Daniel, trenér: S mladýma klukama v základní sestavě jsme byli pohyblivější a důrazní. V poločase jsme zdůrazňovali, aby se neopakoval výpadek z loňské sezóny. Naštěstí jsme to zvládli.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Vůbec se nám nevydařil první poločas. Domácí spoléhali na rychlý přechod do útoku, který se nám nedařilo zachytávat. Zbytečně jsme vzadu hráli na veliké riziko, což Pyšel trestal. Ve druhé půli jsme dokázali snížit, ale záhy opět inkasovali. Branka na 4:2 už přišla příliš pozdě.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Sobotka [-] (87. T. Košut [-] ) , L. Šoukal [-] (88. M. Kubín [-] ) , D. Šubert [-] , O. Adam [-] , L. Tůma [-] - D. Kudrna [-] , P. Dufek [-] (63. F. Dvořák [-] ) , I. Nováček [-] - M. Štrosz [-] (76. P. Dvořák [-] ) , J. Tůma [-] -

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - J. Konečný [-] , L. Man [-] , D. Slaný [-] , M. Pavlíček [-] , J. Kovářík [-] (50. P. Matoušek [-] ) , M. Laš [-] , V. Němec [-] (46. P. Horák [-] ) , M. Dobeš [-] , P. Císař [-] , J. Tesař [-]

ŽK: 53. I. Nováček , 61. O. Adam - 27. J. Konečný , 30. V. Němec .
Hráči zápasu: M. Štrosz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KUDRNA Ladislav (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.