2:1
(2:0)
60. R. Schod (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec doma zdolal Černilov


Branky


9. M. Šmíd , 41. L. Jarotek - 60. R. Schod (p.)
0

Nový Hradec začal zápas dobře a po prvním poločase vedl o dva góly. Ve druhé půli ale domácí zvolnili a dopřáli Černilovu kontaktní branku. I kvůli červeným kartám se ale nakonec hostům nepodařilo alespoň vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Hradec si vytváří náskok

Vstup do zápasu se více vydařil domácímu týmu. Nový Hradec se už po devíti minutách ujal vedení, když hostujícího gólmana Lukáše Voltra překonal kapitán Martin Šmíd. V dalším průběhu první půle se hrálo oboustranně aktivní utkání. Hra se přelévala ze strany na stranu a oba týmy se dostávaly do nadějných náznaků šancí. Efektivnější byli nicméně fotbalisté Nového Hradce, které po jedné z útočných akcí zastavila branková konstrukce černilovské branky. V jednačtyřicáté minutě už se ale Novohradečtí mohli radovat. Svoji šanci totiž proměnil Lukáš Jarotek, který tak upravil na poločasových 2:0. 

Černilov se dostává do kontaktu

Ve druhém půli aktivní tempo Nového Hradce lehce opadlo a ke slovu se dostal Černilov. Domácí fotbalisté se stáhli do obrany a útočnou iniciativu přenechali hostům. Svůj nápor proměnili hosté v kontaktní branku po hodině hry, kdy vybojovali pokutový kop. K nařízené penaltě se postavil Radek Schod, který bezpečně proměnil a snížil na 2:1. Těsný stav dal zápasu nový náboj, domácí museli být ještě ostražitější a nápor Černilova se snažili rozbíjet kouskováním hry. Potenciální cestu za vyrovnáním však Černilovu překazily červené karty. V sedmdesáté čtvrté minutě byl za strčení do spoluhráče v přerušené hře vyloučen Vojtěch Hrubý. V devadesáté minutě si pak dvojice hostujících fotbalistů – Tomáš Markovič a Jiří Havlas – neodpustila komentáře na adresu rozhodčího a i oni byli vyloučeni. Nový Hradec si v závěru zápasu vytvořil nadějné šance na zvýšení skóre, další gól ale nepadl. Nový Hradec tak porazil Černilov 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový HK: V prvním poločase se odehrávalo fotbalově pohledné utkání z obou stran. Nám se podařilo proměnit dvě šance a rozezvučet brankovou konstrukci. V druhé půli nás hosté zatlačili a jejich tlak vyústil v pokutový kop. V závěru si každý z našich ofenzivních hráčů vytvořil stoprocentní gólovou příležitost, bohužel bez efektu. Díky tomu jsme se strachovali o výsledek do poslední minuty, ale situaci nám usnadnili nedisciplinovaní hosté. Jsem rád, že jsme se výsledkově opět zvedli.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] (53. P. Vopálka [-] ) , M. Šmíd [-] , T. Matějka [-] , O. Vik [-] , G. Bendig [-] , L. Matějka [-] , L. Lang [-] , M. Páter [-] (77. M. Neppl [-] ) , F. Linder [-] , M. Kotouček [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - M. Novák [-] , T. Markovič [-] , V. Hrubý [-] , R. Schod [-] , T. Urban [-] (46. J. Havlas [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , A. Roubal [-] , M. Štěnička [-] , J. Hrubý [-]

ŽK: 64. G. Bendig - 64. T. Markovič . ČK: 74. V. Hrubý , 90. T. Markovič , 90. J. Havlas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Beránek David - GEREG Tomáš, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.