3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec díky prvnímu poločasu porazil Jičín


Branky


16. D. Hlava , 28. D. Hlava , 31. O. Koval
0

Fotbalisté Červeného Kostelce nakročili za tříbodovou výhrou díky třem gólům v prvním poločase. Jičínu se nepodařilo skórovat, a Červený Kostelec tak dovedl zápas do vítězného konce, což znamená upevnění prvního místa v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový poločas domácích

Zápas dvou předních týmů tabulky vyšel lépe domácímu Červenému Kostelci. V prvních minutách si oba týmy vypracovaly náznaky šancí. Jako první nebezpečně stříleli domácí, jejich zakončení ale dokázal vyrazit na rohový kop brankář Michal Puš. Po deseti minutách hry se připomněli i hosté, kteří po rohovém kopu způsobili závar ve vápně domácích, Tomáš Veg ale míč do sítě neprotlačil.

V dalším průběhu poločasu to byli domácí, kdo držel míč častěji na svých kopačkách. Ještě v prvním poločase se tak Červenokosteleckým podařilo výrazně nakročit za třemi body. V šestnácté minutě domácí po rozvážné kombinaci přenesli hru na pravou stranu, odkud také přišel centr. Vzdušnou přihrávku na přední tyči jičínské branky zasáhl domácí David Hlava, díky kterému se tak míč dostal za záda brankáře Puše.

 

Ve dvacáté osmé minutě domácí tentokrát zaútočili po levém křídle. Centrovaný balon se odrazil na hranici vápna. Odtud se Červenokostelečtí dostali ke střele, kterou jičínský brankář dokázal vyrazit, u míče byl ale nejrychleji David Hlava, který pohodlně zakončil a zvýšil na 2:0. O tři minuty později se Červený Kostelec dostal k opakovanému centru, který skončil na kopačce Ondřeje Kovala. Ten se stihl s míčem otočit a střelou z prostoru malého vápna vsítil třetí gól domácích. Červený Kostelec si tak v prvním poločase vytvořil třígólový náskok. 

Jičínu se nedaří snížit

Ve druhém poločase se Jičín nechtěl vzdát. Brzy po zahájení druhé půle se tak v nadějné příležitosti octl Tomáš Khun. Jičínský útočník ale svým zakončením trefil pouze domácího brankáře Petra Kobose. Hosté si v dalších minutách vytvořili ještě několik šancí, ani ty ale snižujícím gólem neskončily. Červený Kostelec kontroloval své pohodlné vedení, další branku sice nepřidal, přesto zvítězil 3:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Provází nás velká marodka, a tak jsme věděli, že nás čeká horká půda a těžký zápas. To domácí svou fotbalovou kvalitou potvrdili, přesto si myslím, že jsme mohli obdrženým brankám lépe čelit, především tam byl malý důraz ve velkém vápně. Kostelec ale vyhrál zaslouženě, jen škoda, že jsme alespoň jeden gól nedali, protože si myslím, že jsme si ho zasloužili.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Petrů [-] (46. J. Hundák [-] ) , T. Martínek [-] , M. Barták [-] , O. Koval [-] , S. Štelzig [-] , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] , K. Havlíček [-] , P. Bárta [-] , D. Škoda [-] (74. K. Čáp [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - J. Ulvr [-] , M. Jeník [-] , T. Veg [-] , F. Materna [-] - M. Miler [-] , J. Nálevka [-] (64. D. Knížek [-] ) , J. Míka [-] - M. Mészáros [-] , P. Kraus [-] (82. J. Sajdl [-] ) , T. Khun [-] (56. P. Horáček [-] )

ŽK: 29. M. Miler , 45. P. Kraus .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Šiling Karel - BERÁNEK David, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.