0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín jediným gólem rozhodl o výhře nad Kostelcem


Branky


0

Fotbalisté Kostelce nad Orlicí v prvním poločase nepřetavili svoji převahu v gól, to se naopak ve druhém poločase podařilo Jičínu, kterému jediná branka stačila k zisku tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec neproměnil svoji převahu v gól

V úvodních pěti minutách hýřili větší aktivitou hosté. Jičín se dostal k několika centrům, ty ale k nebezpečnějšímu zakončení nevedly. Po tomto úvodu se začali osmělovat i domácí fotbalisté, kteří se rovněž opírali o centrované balony, v osmnácté minutě se jim ale podařila dobrá přihrávka za obranu Jičína. Kostelecký hráč však tváří v tvář před brankářem Michalem Pušem nezakončil přesně a jičínský gólman jeho šanci zlikvidoval.               

 

Kostelec si prakticky po celý poločas udržoval převahu v držení míče. Domácí se do vápna Jičína dostávali pomocí centrů i nákopů s hloubi pole, ve vstřelení úvodního gólu jim ale bránila ofsajdová postavení i nepřesná zakončení. Ve třicáté páté minutě se míč po rohovém kopu odrazil na hranici jičínského vápna, kde číhal jeden z domácích hráčů. Jeho střela ale těsně minula pravou tyč Pušovy brány. Jičín se přes aktivně hrající domácí fotbalisty dostával do šancí jen s obtížemi. Hosty zrazovaly nepřesné přihrávky i rychlé dostupování Kosteleckých. První poločas tak branku nenabídl a týmy se za stavu 0:0 rozešly do kabin. 

Jičín prolamuje střelecké mlčení

Na začátku druhého poločasu Jičín zlepšil své držení balonu. V padesáté páté minutě se hosté prokombinovali až do vápna Kostelce, následné zakončení ale minulo domácí branku. V šedesáté sedmé minutě znovu zahrozil Kostelec, který se po rohovém kopu Jičína dostal do protiútoku. Celou akci domácí zakončili centrem, na který si v pokutovém území nasakoval jeden z kosteleckých hráčů, jemně tečovaný balon ale mířil těsně vedle pravé tyče. O tři minuty později se kostelečtí znovu dostali za obranu soupeře, zakončení z velkého úhlu ale opět mířilo mimo.

 

Změnu skóre přinesla sedmdesátá druhá minuta. Jičín díky dobému napadání vybojoval míč na polovině soupeře. Po rychlé kombinaci se balon dostal k Marku Kocourkovi, který z hranice vápna vypálil přesně k levé tyči a otevřel skóre zápasu. V závěru se Jičínu dařilo blokovat většinu šancí Kostelce. Domácí se tak sice dostávali k rohovým kopům, ani z nich ale obranu hostů nepokořili. Hosté tak udrželi těsně vedení až do samého konce. Jičín porazil Kostelec nad Orlicí 0:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Vyrovnané utkání s několika šancemi na obou stranách. My jsme jednu z nich proměnili, šance domácích Puš zlikvidoval, a tak odjíždíme s cenným vítězstvím, protože nás opět trápí marodka. Domácí ale byli kvalitním soupeřem. Spokojen jsme dnes s bojovností, nasazením a poctivou hrou při bránění, což byl základ dnešního úspěchu.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , M. Klouda [-] , M. Cvejn [-] , J. Kvasnička [-] (84. T. Kozel [-] ) , L. Plocek [-] (74. D. Marek [-] ) , L. Říha [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , D. Krupka [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , M. Jeník [-] , J. Macháček [-] , F. Materna [-] - J. Ulvr [-] , J. Míka [-] , M. Miler [-] , J. Nálevka [-] (90. J. Sajdl [-] ) , M. Kocourek [-] - M. Mészáros [-] (90. M. Šaroun [-] )

ŽK: 76. M. Mészáros .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kalaš Radek - VÍTEK Pavel, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.