2:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nad Orlicí zastavil vítěznou sérii Rychnova


Branky


33. M. Pups , 43. F. Stieber - 12. L. Říha , 14. A. Hašek , 38. A. Hašek
0

Fotbalisté Kostelce nakročili za třemi body už v prvním poločase. Po dvou slepených gólech hosté přidali i třetí gól a poločas ovládli poměrem 2:3. Ve druhé půli Kostelečtí odolali snahám Rychnova a vybojovali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový poločas vyšel lépe Kostelci

Za hlasité podpory svých fanoušků byli v úvodu nebezpečnější Rychnovští, kteří se během prvních pěti minut dostali k hlavičkovému i střeleckému zakončení, v obou případech ale domácí minuli kosteleckou branku. Hosté způsobili první závar ve vápně soupeře v jedenácté minutě, v nadějných pozicích ale Kostelečtí buď minuli balon, nebo trefili blokující hráče Rychnova. Ve třinácté minutě už ale Kostelečtí mířili přesně a střela zpoza vápna od Lukáše Říhy si našla cestu až do sítě domácích. O dvě minuty později propadl centrovaný balon k Aleši Haškovi, který si na hranici malého vápna poradil se dvěma obránci Rychnova a střelou na zadní tyč překonal brankáře Jana Vránu. Kostelec se tak dvěma slepenými góly ujal vedení 0:2.

Rychnovští se za stavu, který dlouho neznali, tlačili do útoku. Ve třicáté třetí minutě se domácí na delší dobu usadili před vápnem Dobrušky, poslali několik nadějných centrů a nakonec se dočkali i gólu. Po přihrávce Michala Bárneta dostal míč do skrumáže ve vápně Miroslav Pups, který se díky rychlé práci s balonem vymanil z tlaku hostujících obránců a střelou po zemi překonal hostujícího gólmana Jana Rolejčka. Rychnov tak snížil na 1:2. Případné vyrovnání se muselo na nějakou dobu odložit, ve třicáté osmé minutě totiž Aleš Hašek zužitkoval další centrovaný balon a akrobatickým zakončením k tyči vrátil Kostelci dvougólový náskok.  

 

Ve čtyřicáté třetí minutě Rychnovští znovu snížili na rozdíl jediného gólu, když se ve skrumáži na malém vápně Kostelce nejrychleji zorientoval Filip Stieber, který posla míč do sítě, a snížil tak na 2:3. Víc už toho Rychnovští nestihli a první poločas skončil vedením Kostelce 2:3.  

Rychnovu se nedaří srovnat

Po celý druhý poločas se Rychnovští hnali za vyrovnáním. Domácí většinu času drželi balon a kombinovali na polovině Kostelce, gól se jim ale vstřelit nedařilo. Rychnovští hrozili pomocí centrovaných balonů ze hry i standardních situací, Kostelečtí ale byli ve vlastním vápně dostatečně důrazní a potenciální nebezpečí odvraceli. V sedmdesáté osmé minutě Rychnov rozehrával standardní situaci, po které se jeden z domácích hráčů dostal k hlavičce, jeho zakončení ale těsné minulo levou tyč Rolejčkovy branky. Některé pokusy Rychnova o centry byly nepřesné, v osmdesáté čtvrté minutě se z jednoho centru vyklubalo spíše zakončení, které se nebezpečně snášelo do horního rohu kostelecké branky, nakonec ale přesto skončilo mimo. Minutu před koncem se Kostelec dostal do nadějného přečíslení dvou proti jednomu, hostujícím hráčům už ale docházely síly, a Rychnovští hráči se tak stihli vrátit a nebezpečí zažehnali. Během čtyřminutového nastavení Rychnov způsobil závar ve vápně soupeře, zakončení domácích ale i nadále postrádalo přesnost. Kostelec tak ustál i tyto momenty a po výhře 2:3 se mohl radovat ze třech bodů.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , M. Mňuk [-] (43. M. Šrefl [-] ) , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - J. Počtýnský [-] (84. R. Zajíček [-] ) , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] , O. Stieber [-] - M. Valášek [-] (43. O. Bastos [-] ) , F. Stieber [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] (84. M. Plocek [-] ) , M. Klouda [-] , M. Cvejn [-] , J. Kvasnička [-] , L. Plocek [-] (79. M. Hochmann [-] ) , L. Říha [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , D. Krupka [-] (66. T. Kozel [-] )

ŽK: 26. M. Mňuk , 46. M. Šrefl , 60. F. Stieber , 80. O. Bastos - 44. K. Kaplan , 52. J. Kvasnička , 56. J. Rolejček , 89. L. Říha .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Novotný Matěj - MEDLÍK Karel, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.