Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany zdolaly Vysokou


Branky


0

Domácí si v prvním poločase vytvořili dvougólový náskok, který dvakrát pojistili v úvodu druhé půle. Vysoká se snažila hrát aktivně, na góly Libčan ale hosté našli jedinou odpověď. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany těží ze standardních situací

Libčany vstoupily do zápasu ideálním způsobem. Už ve druhé minutě domácí rozehrávali standardní situaci, po které se míč odrazil k Petru Jiříkovi, který propálil vše před sebou včetně gólmana Milana Pavliše a otevřel skóre zápasu. Vysoká mohla odpovědět v páté minutě, povedenou střelu hostů ale zastavilo břevno libčanské branky. V desáté minutě zakončovali opět hosté. Brankář Jiří Mašek byl však u své levé tyče včas a střelu Vysoké z hranice vápna vyrazil. Hosté se sice dostali i k dorážce, Mašek ale ani napodruhé míč za svá záda nepustil. Ve třinácté minutě Vysoká dostala míč do sítě, gólu ale předcházelo ofsajdové postavení zakončujícího hráče.

 

Vysoká vyvíjela velký tlak na obranu Libčan, ta ale ve spolupráci s brankářem Jiřím Maškem odolávala. Místo vyrovnání tak deset minut před koncem poločasu přišel druhý gól Libčan. Ve třicáté šesté minutě domácím opět pomohla standardní situace, díky které dostali míč do vápna Vysoké. Centrovaný balon se snesl k Ondřeji Karanskému, který přesnou hlavičkou k levé tyči upravil na poločasových 2:0. 

Domácí rychle navyšují vedení

Brzy po zahájení druhého poločasu se Libčanům podařilo přidat i třetí gól. Sedmnáct vteřin po zahájení hry se do vápna Vysoké dostal Radek Kollár, který si před obráncem Vysoké zasekl míč a střelu k pravé tyči zvýšil vedení Libčan na 3:0. Za tohoto stavu se Vysoká znovu snažila navázat gólový kontakt se soupeřem. To ale Libčanům otevíralo prostory pro rychlé protiútoky. V padesáté páté minutě sice Libčany neproměnily jeden z brejků, míč se ale znovu odrazil na jejich kopačky. Po centru se balon dostal na zadní tyč k Radku Kollárovi, který prudkou střelou prostřelil Milana Pavliše a zvýšil na 4:0.

 

Kýženého gólu se Vysoká dočkala až v šedesáté sedmé minutě. Hosté se díky dlouhému nákopu dostali do vápna Libčan, kde míč do sítě protlačil útočník Jan Pražák. Vysoká tak snížil na 4:1. Během poslední čtvrthodiny se hosté usadili na polovině Libčan a dostali se k několika centrům, ať už se hry nebo ze standardních situací. Zakončení ale Vysoké znesnadňovala vlastní nepřesnost i obrana Libčan, která s gólmanem Maškem blokovala střely hostů. Libčany tak v závěru neinkasovaly a vyhrály 4:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Inkasovat góly v první minutě každého poločasu, tak na to nepřišli ani autoři seriálu Okresní přebor. To vám nepomůže žádný trenér, ať je to Samek, nebo Wenger. I když hrajete dobrý fotbal, i když máte šance, tak si zkušený tým Libčan vítězství pohlídal.



Sestavy


SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (64. J. Mádlo [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , S. Libřický [-] , R. Kollár [-] (88. J. Linder [-] ) , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] , P. Jiřík [-] (89. M. Tošovský [-] ) , M. Mařas [-] (54. A. Polyakov [-] )

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , R. Růžička [-] (42. J. Strachota [-] ) , J. Píša [-] - P. Kafka [-] (73. J. Jelínek [-] ) , J. Podlipný [-] (87. M. Píša [-] ) , M. Haken [-] , F. Hušek [-] (54. J. Pražák [-] ) - J. Škvrňák [-] (67. P. Kulhánek [-] ) , V. Bělka [-]

ŽK: 71. P. Kafka , 87. M. Ptáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Otava Marian - ODVÁRKO Jakub, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.