3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Vysoká zdolala Lázně Bělohrad


Branky


0

V prvním poločase domácí těžili z dobrých centrovaných balonů, které zaskočily obranu soupeře. I ve druhé půli měla Vysoká několik dobrých příležitostí, z nichž jednu využila. Na góly soupeře reagovaly Lázně Bělohrad až v závěru, na více než na snížení o jeden gól to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové centry Vysoké

V úvodních minutách zápasu byli lepším mužstvem fotbalisté Lázní Bělohrad, kteří se drželi na polovině Vysoké a aktivním pohybem si vytvářeli náznaky šancí. Střely Lázní Bělohrad ale zdárně blokovali domácí obránci spolu s brankářem Milanem Pavlišem. Hosté se i díky tomu dostali k několika rohovým kopům, z nich si ale výraznou gólovou příležitost nevypracovali.

Zhruba po čtvrthodině hry se začali probouzet i hráči Vysoké. V sedmnácté minutě navíc domácí prokázali větší efektivitu v zakončení a dostali se do vedení. Na přetažený centr z levé strany si na zadní tyč naběhl Jan Škvrňák, který předskočil obránce Lázní Bělohrad a tváří v tvář brankáři Marku Galllovi poslal míč do sítě. Z dobrého centru mohli domácí těžit znovu ve dvacáté první minutě. Vzdušná přihrávka Martina Ptáčka proletěla skrze hradu těl v pokutovém území Lázní a dostala se až k Filipu Huškovi. Ten na hranici malého vápna nezpanikařil a zakončením z bezprostřední blízkosti překonal bezmocného brankáře Galla podruhé.

 

Hosté mohli na dvougólové vedení soupeře reagovat hned o minutu později. Dobře mířený lob, který překonal brankáře Pavliše, se ale nakonec za brankovou čáru nedostal. Kontaktní branky se Lázně dočkaly ve dvacáté deváté minutě. Petr Topič dlouhým balonem přenesl hru na levou stranu, kde byl připravený Tomáš Berger. Ten vystřelil z hranice vápna, jeho přízemní střela k bližší tyči zaskočila brankáře Pavliše a skončila v síti. Gól na 2:1 nabudil hosty k aktivnější hře, další gól ale Lázně nevstřelily. V poslední pětiminutovce navíc znovu hrozili domácí. Ve čtyřicáté první minutě hráč Vysoké kličkou obešel ve vápně brankáře hostů, ale jeho zakončení bylo sraženo na roh. První poločas skončil vedením Vysoké 2:1.

Vysoká navyšuje vedení

Na začátku druhého poločasu sice hosté drželi balon, góly ale znovu dávali domácí. Ti mohli těžit i z důrazné hry. V padesáté první minutě rozhodčí nechal hru plynout po souboji o míč mezi domácím hráčem a brankářem Lázní. Míč se odrazil Janu Píšovi, který využil toho, že gólman Gall nebyl ve své standardní pozici a zakončením do odkryté branky zvýšil vedení Vysoké na 3:1. Už o tři minuty později mohla Vysoká přidat čtvrtý gól. Po standardní situaci se odrazil míč na malém vápně k jednomu z hráčů domácích, ten ale zamířil pouze do středu branky, kde se s pohotovým zákrokem vytasil Marek Gall.

V dalším průběhu poločasu byla k vidění důrazná hra. Domácí Jan Škvrňák viděl v šedesáté šesté minutě žlutou kartu za faul loktem. Tvrdé hry se neštítili ani hosté, kteří nedovolenými zákroky na vlastní polovině darovali soupeři několik standardních situací. Vysoké se tak dařilo držet soupeře na distanc od své branky.

 

Lázně Bělohrad znovu zdramatizovaly zápas až v závěru. Čtyři minuty před koncem hosté dobře zatlačili na rozehrávku Vysoké a vybojovali balon. Lázeňští se středem hřiště dostali do vápna soupeře, jejich první zakončení vyrazil brankář Pavliš jen před Jakuba Lonera, který hlavou snížil na 3:2. Lázně se ve zbytku zápasu dostaly k několika centrům, vyrovnat se jim ale nepodařilo. Své brejkové příležitosti nezužitkovala ani Vysoká, zápas tak skončil výsledkem 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Trenér Samek to nemá jednoduché. Neúčast kanonýrů Bělky a Homolky je znát, nastřílených gólů máme málo. Proto jsme rádi, že zaskočí sváteční střelci. V tvrdém a bojovném utkání jsme po spoustě šancí na obou stranách vyválčili tři body. Byli jsme o gól šťastnější a výsledku si vážíme.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , F. Hušek [-] (76. P. Kulhánek [-] ) , J. Píša [-] - J. Podlipný [-] , R. Růžička [-] , M. Haken [-] - D. Starý [-] (46. P. Kafka [-] ) , J. Škvrňák [-] , J. Pražák [-] (65. J. Strachota [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , T. Blažek [-] (76. D. Holomba [-] ) , J. Zejfart [-] (83. L. Feix [-] ) , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 64. J. Pražák , 66. J. Škvrňák , 68. M. Ptáček , 79. P. Kulhánek - 53. P. Kazda , 69. J. Zejfart .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Gereg Tomáš - BUCHTA Petr, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.