Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město pěti góly přehrálo Provodov


Branky


0

Jako první se sice ze vstřeleného gólu radovali hosté, na jejich branku ale domácí ještě v prvním poločase třikrát odpověděli. Ve druhé půli Nové Město neznervóznělo a dovedlo zápas do tříbodového konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třemi góly napravují nevydařený úvod

Zápas lépe začali hosté z Provodova, kteří v šesté minutě zahrávali přímý kop. Zprvu neškodný centrovaný balon Ondřeje Nejmana propadl až k domácí brance a skončil u pravé tyče zaskočeného brankáře Václava Krunčíka. Provodov se tak dostal do rychlého vedení 0:1. Domácí se v následujících minutách více drželi na balonu, jejich dlouhé balony na útočnou polovinu ale zpravidla sbíral brankář Robin Goll. V osmnácté minutě Nové Město rozehrávalo standardní situaci ve středu hřiště. Dlouhý balon se snesl přesně na kopačku Vladimíra Jelena, který se prudkou ranou z otočky trefil přesně pod břevno a srovnal na 1:1.

Za nerozhodného stavu byli aktivnější domácí. Ve dvacáté čtvrté minutě mohl jeden z novoměstských hráčů postupovat sám proti hostující brance. Domácí hráč se ale trochu unáhlil a střelou zpoza vápna minul branku. Gólová radost mohla v domácích řadách propuknout o několik minut později. Ve třicáté minutě se dvojice hráčů Nového Města dostala za obranu soupeře. Záložník Adam Lelek nezištně přihrál balon Radimu Prázovi, který pohodlně zakončil do odkryté branky.

 

Domácí čím dál častěji zaměstnávali hostujícího gólmana Golla. Ten se činil zejména ve třicáté třetí minutě, kdy si nejprve poradil s tvrdou ránou z hranice vápna a úspěšný byl i při následné dorážce z bezprostřední blízkosti, kdy reflexivním zákrokem nohou vykopl balon z brankové čáry. O další minutu později už ale hostující brankář, původem obránce, inkasoval. Ve třicáté čtvrté minutě se míče u autové čáry zmocnil Lukáš Macháčkem a dlouhým nákopem na branku zkusil své štěstí. Macháčkův kop nabral výborné parametry a vysoký balon nakonec zapadl přesně do levého horního rohu hostující branky. Nové Město tak po prvním poločase vedlo nad Provodovem 3:1.

Nové Město nepřipouští drama

Ve druhém poločase domácí lehce polevili ve svém útočném snažení a toho dokázali Provodovští využít. V šedesáté šesté minutě se zblokovaná střela odrazila na hranici vápna k hostujícímu Lukáši Nožkovi, který střelou k tyči snížil na kontaktních 3:2. Hned o minutu později se ale do samostatného úniku dostal na pravé straně Martin Klikar, který zakončil svůj postup přesnou střelou k tyči. Další ztráta kontaktu se soupeřem, co se skóre týče, Provodovem otřásla a hosté si další brankové šance nevytvářeli. Nové Město tak mohlo v osmdesáté osmé minutě definitivně potvrdit své tříbodové vítězství. Poté co domácí vystihli ve středu hřiště provodovskou rozehrávku se do osamoceného postupu proti brance dostal Radim Práza. Ten zakončil svoji akci přízemní střelou, na kterou brankář Goll nedokázal nijak reagovat. Nové Město tak porazilo Provodov 5:2



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Bohumil Králíček - vedoucí mužstva TJ Sokol Provodov: Při neúčasti brankáře a některých hráčů výsledek dopadl tak, jak dopadl. S takovým to přístupem se fotbal hrát nedá. Domácím gratuluji k vítězství a třem bodům.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - D. Nejman [-] , P. Srubjan [-] , V. Jelen [-] , R. Darebník [-] - A. Lelek [-] , N. Soumar [-] (65. A. Valášek [-] ) , P. Zákravský [-] - L. Macháček [-] (84. J. Vítek [-] ) , M. Klikar [-] (87. D. Maur [-] ) - R. Práza [-] (90. V. Maur [-] )

TJ Sokol Provodov
R. Goll [-] - P. Čtvrtečka [-] , T. Fiedler [-] , J. Kulhánek [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] (78. M. Zelený [-] ) , M. Srkal [-] , J. Dřízal [-] (87. L. Bek [-] ) , D. Bogusz [-] (46. L. Khun [-] ) , O. Nejman [-] - L. Nožka [-]

ŽK: 43. D. Nejman , 57. M. Klikar , 70. A. Lelek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trejbal Adam - KUBIŠTA Josef, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.