2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1p.
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Dobruška porazila Nové Město po penaltách


Branky


0

Nové Město mělo dlouhou dobu nakročeno k výhře, minut před koncem se ale Dobrušce podařilo srovnat. V dlouhém penaltovém rozstřelu byli nakonec úspěšnější domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Město jde do vedení

V úvodu zápasu byli aktivnější fotbalisté Nového Města, kteří se několikrát dostali do zakončení. V jedenácté minutě hosté rozehrávali rohový kop, po kterém se dostali k hlavičce, brankář Marek Pěnička byl ale připravený a míč chytil do svých rukavic. Postupem času se hra vyrovnávala, při rozehrávce standardních situací však oběma týmům scházela přesnost a důraz v zakončení.

Ve dvacáté druhé minutě zahrozili domácí fotbalisté, když se míč odrazil na hranici vápna Nového Města. K balonu měl nejblíže jeden z Dobrušských, který pohotovou ranou vypálil na soupeřovu branku. V té se však předvedl brankář Lukáš Holý, který ránu domácích vyrazil na roh.

 

Bezgólové skóre vydrželo do třicáté čtvrté minuty. Novoměstský obránce Vladimír Jelen poslal centrovaný balon do vápna soupeře. Proti míči sice vyběhl domácí gólman Marek Pěnička, při svém výběhu se ale srazil se spoluhráčem. Do hlavičkového zakončení se tak dostal Martin Klikar, který poslal míč do sítě. Ve zbývajících minutách domácí rozehrávali další standardní situace, vyrovnání se ale nedočkali. Nové Město si z prvního poločasu odneslo vedení 1:0. 

Dobruška v závěru srovnává

Na začátku druhého poločasu se Dobruška několikrát dostala do zakončení. V jednom případě překazil gólovou radost domácích zdvižený praporek pomezního, v dalších šancích vystavil Dobrušce gólovou stopku brankář Lukáš Holý. Dobruška se sice i v dalších minutách více držela na balonu, pozorná obrana Nového Města ale včas zažehnávala potenciální nebezpečí.

Nové Město se hlavně v posledních dvaceti minutách dostávalo do rychlých protiútoků, díky kterým se několikrát dostali k prudkým centrům z křídelních prostorů. Ve vápně soupeře však byli jako první u balonu obránci Dobrušky, kteří odvraceli míč do bezpečí. Zápas tak byl díky těsnému skóre stále otevřený.

 

Čas kvapil a zdálo se, že Nové Město dovede zápas do vítězného konce. Minutu před vypršením devadesátiminutového limitu se ale Dobruška dočkala kýženého vyrovnání. V osmdesáté deváté minutě se na pravé straně rozběhl domácí Jiří Kolínek, který poslal centrovaný balon do vápna Nového Města. Přetažený balon se snesl na zadní tyč, kam si nabíhal Milan Jirásek. Střídající hráč Dobrušky na nic nečekal a prudkou střelou bez přípravy propálil Lukáše Holého a srovnal na 1:1. 

 

Penaltový rozstřel byl podobně jako samotný zápas vyrovnaný. V prvních třech sériích byli úspěšní všichni střelci a až ve čtvrté jako první zaváhal domácí Lukáš Žid, kterého vychytal Lukáš Holý. Rozstřelové vedení hostů trvalo jen do příští série, v té totiž vysoko přestřelil záložník Michal Hofman. Vyrovnané penalty se následné kopaly až do deváté série. V ní vychytal penaltu Adama Lelka Marek Pěnička, který tak rozhodl o dvoubodové výhře Dobrušky.



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Tak jak jsme získali v jiných utkáních body až v samotném závěru, tentokrát to bylo opačně a chybou v defenzívě jsme domácím v 89. minutě darovali remízu. Navíc jsme letos už potřetí nedokázali získat bonusový bod v penaltovém rozstřelu, takže spokojený příliš nejsem. Vzhledem k průběhu utkání, šancím na obou stranách, velké bojovnosti a snaze soupeře o vyrovnání je podle mě remíza ze základní hrací doby spravedlivá.

Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Majer [-] (60. R. Čopík [-] ) , L. Gerža [-] , F. Šotola [-] , D. Eimann [-] (60. M. Jirásek [-] ) , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , J. Havlík [-] (85. V. Malý [-] ) , L. Žid [-] , R. Hartman [-] , J. Kolínek [-]

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - V. Jelen [-] , D. Nejman [-] , P. Srubjan [-] , R. Darebník [-] (46. A. Valášek [-] ) - J. Vít [-] , A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] - M. Klikar [-] , L. Macháček [-] (86. M. Hofman [-] ) , P. Růžička [-] (90. D. Maur [-] )

ŽK: 50. D. Eimann , 56. J. Havlík , 56. P. Krahulec , 75. J. Kolínek - 53. P. Zákravský .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bačo Ondřej - JUNEK Matěj, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.