3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec zvládl zápas s Dobruškou


Branky


24. M. Klouda , 47. A. Hašek , 50. A. Hašek - 67. P. Matula
0

Kostelečtí porazili Dobrušku i díky dvougólovému Aleši Haškovi, který v loňské sezoně hájil barvy Dobrušky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelečtí se ujímají vedení

Fotbalisté Kostelce se v prvním poločase předváděli dynamickou hrou, díky které se dostávali k únikům za obranu Dobrušky. Při takových rychlých akcích však domácím chyběla přesnost v zakončení. Centrované balony a střely na hostující branku tak většinou nedělali dobrušskému brankáři Jiřímu Matějů výraznější problémy. To se změnilo ve dvacáté čtvrté minutě. Centrovaný balon z levé strany se v pokutovém území Dobrušky odrazil k nehlídanému Michalu Kloudovi, který pohotovou ranou z bezprostřední blízkosti otevřel skóre zápasu. Dobruška se postupnou kombinací snažila vytvořit si nějakou příležitost, proti dobře organizované obraně Kostelce se však hosté prosazovali jen s obtížemi. V dalším průběhu poločasu oba týmy rozehrávaly řadu standardních situací, jejich rozehrávka se však ani jedné straně příliš nedařila, centrované balony byly nepřesné a často mířily hned do prvního bránícího hráče soupeře. První poločas skončil vedením Kostelce 1:0. 

Domácí v rozhodují v úvodu druhé půle

Kosteleckým se vydařil vstup do druhé půle. Ve čtyřicáté sedmé minutě se do vápna Dobrušky dostal Aleš Hašek, který v loňské sezoně hájil její dres, a přesným zakončením pod padajícím brankářem Jiřím Matějů zvýšil na 2:0. Vstřelená branka nabudila domácí ještě k větší aktivitě. V padesáté minutě se Kostelečtí po rohovém kopu usadili před vápnem Dobrušky a centrovaným míčem vrátili balon do ohně. Na centr si v pokutovém území naběhl Aleš Hašek, jeho hlavičku sice dokázal gólman Matějů vyrazit, míč se však odrazil na kopačku Aleše Haška, který pohodlnou dorážkou zvýšil na 3:0.

Dobruška se tak dostala do svízelné situace, kterou nevylepšovala ani hra domácích, kteří aktivně kontrolovali své vedení a hrozili ze standardních situací. Na třígólový náskok domácích dokázali hosté reagovat v šedesáté sedmé minutě. Centrovaný balon se po standardní situaci dostal k Pavlu Matulovi, kterému ani velký střelecký úhel nezabránil v tom, aby prostřelil gólmana Jana Rolejčka a snížil na 3:1. Domácí však nezpanikařili a neuzavřeli se do obranné ulity. Kostelečtí naopak pokračovali v aktivní hře, a nedovolili tak Dobrušce, aby si vytvořila konzistentní tlak. Kostelečtí tak zvítězili nad Dobruškou 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Pavel Krupka - trenér FK Kostelec nad Orlicí: Před zápasem jsme měli nečekané zdravotní potíže u některých hráčů,přesto jsme utkání zvládli a dovedli ho zaslouženě do vítězného konce.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , M. Klouda [-] (64. J. Švandrlík [-] ) , L. Plocek [-] (87. L. Říha [-] ) , P. Klapal [-] , J. Kvasnička [-] (88. D. Krupka [-] ) , M. Novák [-] (64. J. Mlynář [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , D. Marek [-]

SK Dobruška
J. Matějů [-] - V. Malý [-] , F. Šotola [-] , P. Kříž [-] (59. D. Pfeifer [-] ) , M. Majer [-] (59. P. Matula [-] ) , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] (87. J. Hubáček [-] ) , L. Žid [-] , P. Hrabar [-] (24. J. Havlík [-] ) , A. Zilvar [-]

ŽK: 32. D. Marek - 24. J. Mikušík , 32. P. Krahulec , 42. F. Šotola , 63. V. Malý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Koutník Michal - LAVRENČÍKOVÁ Jindra, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.