1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká po bezgólovém zápase porazila Hořice po penaltách


Branky


0

Během devadesáti minut se ani jednomu z týmů nepodařilo vstřelit branku. Góly začaly padat až v penaltovém rozstřelu, ve kterém Hořice neproměniliy dva "mečboly" a nakonec se musely spokojit pouze s bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

Fotbalisté Vysoké vstoupili do zápasu aktivně a už po několika vteřinách hry se díky dlouhým balonům dostali do vápna Hořic. Tam však spolehlivě pracovala hostující obrana, které se podařilo odolat soupeři a odvrátit nebezpečí. Domácí Vysoká se častěji držela na balonu a snažila se vyzrát na hořickou defenzivu. Hořice hrozily ze standardních situací, ani ty však první branku zápasu nepřinesly. V závěru poločasu Vysoká ubránila rohový kop Hořic a přešla do rychlého protiútoku. Domácí prokličkovali až do vápna hostů, následné zakončení ale prošlo těsně kolem levé tyče mimo. Vysoká měla v prvním poločase optickou převahu, ve vlastním vápně ale hořická obrana spolu s brankářem Pavelm Žižkou zůstávala klidná a přesná, a poločasové skóre tak zůstávalo bezbrankové. 

Branka nepadla ani po devadesáti minutách

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve své herní převaze a v padesáté minutě musel po střele Vysoké natáhnout ke své levé tyči Pavel Žižka, aby míč vytěsnil na roh. Gól nakonec nebyl k vidění ani ve druhém poločase, Vysoká se přes pozornou obranu s brankářem Pavlem Žižkou nedokázala prosadit a ani fotbalisté Hořic nedokázali projít přes dobře fungující obranu soupeře. S dlouhými nakopávanými balony pak svým obranám vypomáhali oba brankáři, kteří tak zastavovali útočné akce soupeře. Zápas tak skončil 0:0 a ke slovu přišly penalty. 

 

Hořice vstoupily do penaltového rozstřelu dobře a po první sérii vedly díky zákroku Pavla Žižky a gólu Pavla Rumla. Po druhé sérii, ve které se prosadili oba střelci, přišla třetí série a další povedený zákrok Pavla Žižky, na který proměněnou penaltou navázal hořický střelec. Jiskra se tak po třetí sérii ujala vedení 1:3. Hořicím se v následujících dvou sériích nepodařilo proměnit mečbol a Vysoká se po dvou neproměněných penaltách soupeře dotáhla na skóre 3:3. Rozhodnutí přišlo v sedmé sérii, kdy Hořice na rozdíl od Vysoké neproměnily penaltu. Vysoké se v rozstřelu podařil dramatický comeback a domácí po penaltové výhře 5:4 slavili dvoubodový zisk.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: První bod v soutěži jsme získali díky dobré defenzivě a hlavně výbornému Žižkovi v brance. Penaltovou loterii jsme měli skvěle rozehranou, ale druhý bod jsme domácím doslova darovali. Výborně utkání zvládla trojice rozhodčích.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - D. Bohuslav [-] , M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] , J. Píša [-] - J. Škvrňák [-] (86. P. Kulhánek [-] ) , J. Podlipný [-] (66. P. Duben [-] ) , P. Kafka [-] , J. Strachota [-] - V. Bělka [-] , J. Pražák [-] (70. J. Jarkovský [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , M. Vodnárek [-] (73. T. Lacina [-] ) , D. Palm [-] , P. Ruml [-] - P. Kuneš [-] , M. Tomáš [-] (78. A. Šlambera [-] ) , J. Rozsévač [-] , D. Melaga [-] (66. J. Kuneš [-] ) - A. Vávra [-] , Z. Nečesaný [-] -

ŽK: 26. D. Bohuslav , 51. J. Pražák , 63. J. Podlipný - 90. J. Rozsévač , 90. P. Ruml .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horský Leonard - PEŠAVA Otakar, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.