1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška jediným gólem zdolala Provodov


Branky


0

Dobruška díky brzkému gólu v prvním poločase rozhodla o těsném vítězství nad Provodovem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení

Po vyrovnaném úvodu, ve kterém si oba týmy vypracovaly náznaky šancí v podobě centrovaných balonů a několika odpískaných ofsajdů, se Dobrušce podařilo zužitkovat první výraznější příležitost. Ve čtrnácté minutě prostrčil Milan Jirásek míč po levé straně na rozběhnutého Jakuba Mikušíka, který si svým pohybem vytvořil volný prostor. Mikušík postupoval prakticky souběžně s brankovou čárou, přesto se místo přihrávky na lépe postavené spoluhráče rozhodl o přímé zakončení. Toto rozhodnutí se nakonec ukázalo jako správné, Jakub Mikušík totiž z velkého úhlu prostřelil hostujícího brankáře Libora Vacha a otevřel skóre zápasu.

Fotbalisté Dobrušky byli i v následujících minutách aktivnější a nebezpečnější. Hosté museli rozvíjející se akce domácí několikrát řešit fauly, a Dobruška se tak dostala k několika standardním situacím, po kterých následovaly nadějné střelecké pokusy, branka však nepadla. Ve dvacáté druhé minutě domácí sehráli rychlou akci, která vyústila zakončením z hranice vápna. Střela domácích však mířila pouze do středu branky, a proto s ní neměl gólman Vacho výraznější problémy. Provodovští se nedostávali do zakončení tak snadno a jejich pokusy často blokovali domácí obránci.

 

Rychlý přechod do útoku se domácím vydařil ve třicáté druhé minutě, kdy se proti provodovské brance řítil Marcel Majer. Domácí hráč si všiml dobíhajícího spoluhráče na pravé straně a místo zakončení hledal doplňujícího spoluhráče. Majerovu přihrávku však dokázal zblokovat vracející se obránce Provodova a nadějný protiútok Dobrušky skončil bez zakončení. Fotbalisté Dobrušky i ve zbývajících minutách prvního poločasu drželi sebevědoměji míč na svých kopačkách a díky aktivnímu napadání znepříjemňovali soupeřovu rozehrávku. Domácí se dostali ještě k dalším střelám, druhý gól ale nepřidali. Poločas skončil vedením Dobrušky 1:0. 

Bezgólový závěr zápasu

Domácí se i ve druhém poločase drželi více na balonu, místo útočení za každou cenu už se ale soustřeďovali na jistou kombinaci. Těsný stav dával Provodovu stále naděje na vyrovnání, hosté se dostali k několika střelám, ty však podobně jako v prvním poločase postrádaly přesnost. Do dobrého zakončení se čtvrthodiny před koncem dostali domácí. Centrovaný balon se po standardní situaci odrazil na hranici vápna, kde stál připravený Pavel Krahulec. Jeho pohotovou střelu směřující do levého horního rohu provodovské branky ale dokázal vytěsnit gólman Libor Vacho.

 

Závěrečné šance Provodova na vyrovnání se ještě snížily v osmdesáté páté minutě, kdy po druhé žluté kartě opustil hřiště záložník Marek Srkal. Poslední minuty zápasu si Dobruška pohlídala. Hra se odehrávala především na polovině Provodova, domácí se ještě párkrát vypálili na hostující branku, druhý gól domácí sice nevstřelili, přesto se mohli radovat z výhry 1:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Bohumil Králíček - vedoucí mužstva TJ Sokol Provodov: Toto bylo nejhorší vystoupení našeho učinkování v Krajském přeboru.



Sestavy


SK Dobruška
J. Matějů [-] - M. Majer [-] (79. P. Matula [-] ) , F. Šotola [-] , P. Kříž [-] (73. R. Čopík [-] ) , D. Eimann [-] (64. J. Havlík [-] ) , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , L. Žid [-] , M. Jirásek [-] (88. D. Pfeifer [-] ) , V. Malý [-] , A. Zilvar [-]

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - J. Chmelík [-] , K. Belák [-] , J. Kulhánek [-] (46. T. Fiedler [-] ) - M. Srkal [-] , M. Rojšl [-] , O. Nejman [-] , R. Goll [-] - L. Khun [-] , J. Polák [-] - L. Nožka [-]

ŽK: 22. P. Krahulec , 60. D. Eimann - 58. M. Srkal , 61. K. Belák . ČK: 85. M. Srkal .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Krucký Dušan - DUJSÍK Martin, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.