Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany se dlouho držely, pak dostaly na frak


Branky


6. J. Smolka , 50. P. Laur , 62. L. Gergely , 75. L. Gergely , 78. P. Laur , 79. M. Kruliš , 87. P. Laur
0

Jeden z hlavních favoritů soutěže, Spartak Chodov, konečně dostal prostor seznámit se s nováčkem soutěže. K pátému kolu vyrazil do Bukovan a velmi snadno se tam zasloužil o vítězství. Bokovany se sice dokázaly jeden poločas statečně a sympaticky držet, ale pak Chodov nastoupil v poněkud vyšším tempu a domácí odpadli. Chodov vyhrál 7:0, hladká výhra. Zástupce hostů si po zápase dovolil na adresu týmu soupeře poznamenat, že Bukovany jsou soupeřem jen na jeden poločas. Chodov už je čtvrtý, ale zatím má na svém kontě nejmenší počet zápasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany první půli přežily

Hned zkraje se Chodov ujal iniciativy a už v šesté mintuě otvíral skóre Jakub Smolka. Pak ale hostům nečekaně zvlhnul prach. Zkrátka to nešlo, Chodov soupeře stále jasně přehrával a zatímco domácí si během celé půle nevytvořili nic, Spartak zahodil minimálně čtyři velké šance. Přesto si Bukovany zaslouží pochvalu za poctivý a snaživý výkon. Odměnou zdatného sekundování o třídu kvalitnějšímu soupeři jim byl alespoň stav po půli, který je stále držel ve hře.

Problém byl ale v tom, že v první půli ze sebe vyždímaly Bukovany úplně vše. Chodov hrál dále to své a domácí byli bez šance, jakoby na hřišti snad ani nebyli. Upozorňovali na sebe jen zbytečnými interními hádkami a zbytečnou nervozitou. A šlo to s nimi z kopce. Nejprve přidal druhý gól Petr Laur a brzy po něm ještě zvýšil Ludvík Gergely, bylo rozhodnuto. Bukovany byli ale stále slabší a slabší a převaha Chodova se nadále stupňovala. Brzy přidal Ludvík Gergely další gól, pak na něj navázal také podruhé Petr Laur, a to už hrál Chodov dávno v deseti, protože se mu zranil hráč. Ani to mu ale nezabránilo v dalších trefách. Postupně se trefil ještě Martin Kruliš a v závěru nakonec zkompletoval hattrick Petr Laur. To už byl ale konec, Chodov uštědřil soupeři kanára.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
FK Bukovany: Bukovany se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: V první půli měli domácí ještě hodně sil, takže nám dokázali ještě celkem vzdorovat. Ve druhé půli už ale opravdu nemohli a dostali se úplně za hry. My jsme navíc byli nuceni asi posledních třicet minut dohrávat jen v deseti, ale i tak jsem asi tři góly přidali. Bukovany jsou soupeřem jen na jeden poločas (smich). Ne dělám si legraci, myslím to s nadsázkou. Sympaticky se snažili a bojovali. Jediné, čím mě zklamali, že se mezi sebou neustále hodně hádali, mohli si zápas více užít a vše mohlo proběhnout ve větší pohodě, hrajeme to přeci pro radost.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - ONODY Tomáš (N), JESIPČUK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.