Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov smetl Lomnici, která si tak připisuje první prohru


0

Týmy se spolu letos už jednou střetly na hřišti Lomnice, kde se sice odehrálo velmi zajímavé a vyrovnané utkání, ale skončilo jasnou výhrou Lomnice. Chodov ale tenkrát určitě na body měl. Tentokrát ale Lomnice dorazila do Chodova a domácí tým, odhodlaný soupeři porážku vrátit, rozhodně neměl v úmysluse s hosty párat. A dařilo se mu to skvěle. Za stavu 3:0 po první půli bylo v podstatě rozhodnuto a nakonec z toho byl pohodový zápas, který Spartak vyhrál v poměru 6:1. Opět tak ukázal, že je schopný se na každý zápas skvěle připravit. Pro Lomnici to znamená první porážku v sezóně a zároveň ztrátu prvního místa pro horší skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov nedal Lomnici prostor a uťal její šance hned v první půli

Chodvo nehodlal připustit další porážku a na utkání na svém hřišti se skvěle připravil, ačkoli se před utkání naskytlo mnoho obtíží, jako například déšť, či absence delegovaného sudího. Chodov se ničím rozhodit nenechal. Na soupeře nastoupil ve velkém tempu a parádní kombinační hrou jej jednoznačně přehrával. Lomnice nedostala téměř žádný prostor a s balónem si moc nezahrála. Spartak se navíc už během sedmi minut dostal do vedení zásluhou trefy Jakuba Smolky a pd té doby se už skóre jen navyšovalo. S mnoha šancemi si ještě lomnický brankář poradil, ale později propustil ještě jeden pokus Jakuba Smolky a přesný zásah Ludvíka Gergely. Po první půli bylo za stavu 3:0 v podstatě rozhodnuto.

Dvě rychlé trefy Lomnici dorazily

Chodov ale na nic nečekal ani ve druhé půli, během malé chvíle navýšili vedení ještě hattrickem Jakub Smolka a Michal Bečvář a bylo definitivně hotovo. Pak si Chodov dovolil výrazně polevit, dokonce i poměrně rychle inkasoval zásluhou Františka Obešla, ale pak už si zápas zkušeně kontroloval. Lomnice se už vysoké cíle nekladla a zbytečně se také nikam nehnala, a tak se zápas poměrně v klidu a bez větších potíží dohrál. V poslední patnáctiminuovce se trefil navíc ještě Radek Jesipčuk st., který tak ještě podtrhl jasnou výhru Chodova a pak už následoval jen hvizd sudího a vítězná radost domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Ze zápasu jsme měli trochu obavy, nastupovali jsme proti vedoucímu mužstvu soutěže a chtěli jsme mu oplatit porážku z Lomnice.Hrálo se na podmáčeném terénu. Delegovaný rozhodčí se nedostavil, a tak musel pískat laik. Ale přes všechna tato negativa jsme si s utkáním poradili. Předváděli jsme výbornou kombinační hru a po první půli bylo rozhodnuto, to jsme ještě neproměnili minimálně čtyři velké šance, hostující brankář nás opět vychytal, přesto to bylo 3:0 po půli. Začátek druhé půle byl z naší strany profesorský fotbal bez nasazení a bojovnosti, přesto jsme se stále trefovali a nakonec jsme zápas vyhráli 6:1.

TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Jeli jsme do Chodova s vědomím, že nemáme, co ztratit, a že si můžeme zahrát vyrovnanou partii. Bohužel se od počátku utkání začala projevovat větší zkušenost domácích a po našich fatálních chybách se začalo navyšovat i skóre v náš neprospěch. Druhá půle byla obdobou té první, sice jsme dokázali snížit a vypracovat si několik dalších šancí, ale na zvrat to nemohlo stačit. Z výkonu některých hráčů jsem trochu zklamán, ale musím sportovně uznat, že jsme na domácí tým neměli. Absence rozhodčího je už k zamyšlení, ale to je jen odraz celkového vedení fotbalu u nás.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - J. Smolka [-] , M. Bečvář [-] , J. Kůrka [-] (75. J. Frána [-] ) , L. Gergely [-] (75. J. Pojar [-] ) , R. Jesipčuk st. [-] , J. Pinc [-] (55. P. Binias [-] ) , P. Macák ml. [-] (45. T. Kovařík [-] ) , B. Benda [-] (67. J. Kiss [-] ) , R. Fojtík [-] , M. Hopf [-]

TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - F. Čermák [-] (81. T. Martinec [-] ) , T. Dlesk [-] , J. Kníř [-] , D. Rajtšlegr [-] , J. Lippert [-] (70. T. Rajtšlegr [-] ) , T. Tonhauser [-] (58. D. Furch [-] ) , M. Zach [-] , R. Knaf [-] , F. Obešlo [-] , P. Lorenz [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.