Lomnice přejela hladce Bukovany


0

Lomnice je už jediným týmem soutěže, který stále ještě nenašel v žádném týmu přemožitele. Postupně si poradil celkem bez potíží se všemi soupeři, které mu los doposud zaslal a na svém kontě má dvanáct bodů, které mu bohatě stačí k osamostatnění se na první příčce. Tentokrát Lomnice poradzila na svém hřišti hravě tým Bukovan v poměru 5:1, tady opravdu nebylo, co řešit. Bukovany tak díky jednomu úspěchu v předchozích zápasech mají na svém kontě tři body, ale i ty stačí jen na předposlední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice začala pomalu, ale pak začala přebírat iniciativu

Nad Lomnicí panovalo v době utkání velké horko a nikomu se příliš nechtělo se zbytečně vyčerpávat. Zápas proto začal ve velké pohodě a klidu. Dá se říci, že se hrál vyrovnaný, leč nepříliš zajímavý fotbal. Až tak po půlhodině hry začala Lomnice trochu šlapat do bot a převzala iniciativu do svých rukou. Začala souepře bez potíží přehrávat a během několika mála minut se dokázal prosadit František Čermák a po něm i Dominik Rajtšlegr. Ve zbytku půle si domácí tempo i soupeře ohlídali a do šaten odcházeli spokojení za stavu 2:0.

Čestný zásah hostům neunikl

Na Lomnici šlo od začátku druhé půle vidět, že nemá v úmyslu cokoli podcenit a souepři ještě cokoli dovolit. Do poločasu vlétla a během chvíle se prosadil Jakub Lippert s Tomášem Rajtšlegrem, kteří hned zkraje definitivně rozhodli. Bukovany úplně odpadly a zápas už se v podstatě jen v poklidu dohrával s balónem na kopačkách domácích hráčů. Bukovany neměly zkrátka už nic. Postupem času se ještě podařilo vsítit jednu branku Jakubu Lippertovi, nové posile Lomnice, ale to už na výsledku nic neměnilo. Stejně, jako tomu bylo u gólu v poslední sekudně utkání v podání Čestmíra Výborného, který se, leč pravděpodobně v ofsajdovém postavení, postaral alespoň o čestný zásah Bukovan.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: Bukovany se od začátku sezóny hledají a zatím se stále nenašly. Naše hra byla zpočátku nemastná, neslaná, ale pak jsme se začali dostávat do hry a pomalu jsme začali zápas kontrolovat. Po půli jsme chtěli ještě přidat pro jistotu nějaký ten rychlý gól, aby byl klid a nemuseli jsme se v tom horku ještě nějak strachovat o výsledek. To se podařilo. Soupeř nám sice v závěru dal gól z ofsajdu, ale nám už to mohlo být jedno. Ve druhé půli to byla hra kočky s myší, hosté úplně odpadli.

TJ Baník Bukovany
FK Bukovany: Bukovany se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Peschel Filip - MACEK Roman (N), BAUCHNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.