Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice dominovaly, rozstřílely Hošťku


Branky


15. K. Moravec , 20. K. Moravec , 35. M. Šika , 42. J. Kocourek , 45. K. Moravec , 65. M. Šika , 90. M. Šika
0

Sokol Bernartice v devátém kole přijely na hřiště Interu Hošťky. Zápas to byl jednoznačný - po devadesáti minutách vyhráli hosté poměrem 0:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

V devátém kole podzimní části soutěže PLZEŇ - TACHOV IV. třídy OP na sebe narazily celkyInter Hošťka a TJ Sokol Bernartice... Domácí vstupovali do zápasu jako outsider, mohli opuze překvapit, naopak od Bernartic se čekaly body...

 

Do střetnutí lépe vstoupili fotbalisté hostů. Ti se dokázali poprvé prosadit už v patnácté minutě. Karel Moravec, nejlepší střelec ligy, otevřel skóre - 1:0 pro Bernartice. Trvalo mu pouhých pět minute, než se dokázal prosadit podruhé v zápase - psala se dvacátá minuta a Karel Moravec navyšoval vedení na 2:0!!

Hosté kontrolovali hru a byli lepším týmem, to ostatně potvrzovalo velké množství šancí, které si vytvořili. Další z nich jen čekaly na využití, až se tak stalo ve 35. minutě. Obránce Martin Šika se šikovně uvolnil a nechytatelným projektilem navýšil vedení na 3:0!

 

Na další branku potřebovali hosté jen sedm minut. V minutě 42. navyšoval na rozdíl čtyř branek další z obránců Bernartic Jiří Kocourek. Obránci hostů jakoby nepociťovali optřebu výrazně hájit svatyni, atak se alespoň vydávali na gólové toulky... Poslední slovo v první půli měli hosté, konkrétně jejich nejlepší striker. Karel Moravec nabýšil vedení svého celku na 5:0 v poslední minutě prvního poločasu, daroval tak Hošťce nepěkný dárek do šaten!! 

.

Poklidná dohrávka

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupily oba dva celky beze změny v základní jedenáctce na hřišty, ani jkeden z týmů nesáhl nakonec po celou dobu ke střídání!!

 

Druhý poločas měl víceméně stejný průběh jako ten první, hosté dominovali, domácí se snažili bránit. Poprvé ve druhé půli se míč do sítě dostal v 65. minutě a opět to měli na svědomí fotbalisté Bernartic. Bek Martin Šika si připsal druhou přesnou trefu a navyšoval náskok na šestigólový.

 

A nakonec se diváci dočkali ještě jednoho gólu, hosté se prosadili i posedmé a dokončili destrukci svého soupeře. Posedmé musel gólman Hošťky Zdeňek jurek kapitulovat po zakončení Martina Šiky, který tak dokázal v tomto zápase zkompletovat hattrick a stal se tak druhým třígólovým střelcem v utkání devátého kola mezi Hošťkou a Bernarticemi...



Ohlasy k zápasu


Inter Hošťka
Inter Hošťka: Zápas se nám nepovedl, soupeř byl prostě lepší. Sedm gólů mluví za sebe no.




Sestavy


Inter Hošťka
M. Bizoň [-] - A. Zeman [-] - Z. Jurek [-] , J. Hečko [-] - R. Hečko [-] , J. Gažák [-] - J. Peňák [-] , L. Valuš [-] , R. Valuš [-] , J. Hečko [-] , T. Tengler [-]

TJ Sokol Bernartice
V. Malík [-] - J. Bachroň [-] - K. Moravec [-] , O. Moos [-] - P. Habart [-] , Š. Szitaš [-] , M. Šika [-] , J. Kocourek [-] , J. Petr [-] , J. Šika [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: LIGAČ Marek - POKORNÝ Bohumil (N), BROŽEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.