4:3p.
(2:0)
55. O. Haník (p.)
65. V. Křehlík
72. O. Haník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničář doma v penaltách přemohl silný Brod


Branky


5. P. Lebeda , 32. L. Morgenstein , 75. T. Kopecký - 55. O. Haník (p.) , 65. V. Křehlík , 72. O. Haník (p.)
0

Hraničář Částkov doma v 9.kole přivítal Brod nad Tichou. Utkání dvou silných celků nakonec skončilo lépe pro domácí, kteří svého soka udolali v penaltovém rozstřelu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

V devátém kole podzimní části soutěže PLZEŇ - TACHOV IV. třída OP na sebe narazily celky TJ Hraničář Částkov B a FK Brod nad Tichou... Jako lehký favorit (tabulkově) do střetnutí nastupovali domácí, ale zápas to měl být vskutku vyrovnaný... A nakonec se tak také stalo!

 

Do střetnutí o něco lépe vstoupili fotbalisté Částkova. Ti se totiž ujali vedení, a to opravdu rychle. Běžela teprve pátá minuta utkání a Pavel Lebeda, záložník Hraničářů, se dokázal pěknou střelou prosadit - 1:0!!

 

Domácí nadálůe tlačili a moc svého soupeře do hry nepouštěli, byli na hřišti lepším týmem. Naskytlo se jim hodně příležitostí, některé z nich byly "tutovky", Částkov nakonec přece jen podruhé udeřil. Psala se třicátá druhá minuta a Lumír Morgenstein propálil gólmana hostů. Lumír Morenstein je pravidelným střelcem, s celkovými sedmi zásahy se drží na děleném sedmém místě v tabulce střelců!

 

Do konce poločasu bylo k vidění ještě několik dalších zajímavých příležitostí, domácí mohli vedení navýšit, ale nakonec se tak nestalo. Do kabin tedy šli Částkovští s vedením 2:0...

Otočení a tutovka v závěru

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupily oba dva celky beze změny v jedenáctce. Hraničář Částkov vystřídal posléze ve hře, v 70. minutě naskočil za Mihála Leskovianský.

 

Druhá půle byla výrazně poznamenána pokutovými kopy. První penalta byla k vidění v 55. minutě. Lumír Morgenstein se dopustil ve vlastní šestnáctce prohřešku proti pravidlům a Brodu se tak naskytla příležitost pokutového kopu. A ten bez problémů proměnili, postaral se o to #7 Oldřich Haník.

Na druhou branku diváci čekali stejně dlouho, jako na tu první. Tentokráte se exekuce zakončení ujal forward Václav Křehík a ani ten se nemýlil - 2:2!!

 

A jak s říká, do třetice všeho dobrého. Běžela 72. minuta a Částkovští se dopustili další chyby, za kteriou byli potrestáni pokutovým kopem. Uběhlo jen 7 minut a sudí Petrášek znovu ukazoval na "kolečko" uvnitř pokutového území Částkova.  Podruhé v zápasde se k penaltě postavil Oldřich Haník a ani na podruhé neměl s proměněním výrazné potíže. Brod nad Tichou dokázal během necelé půlhodiny otočit skóre a to dal jen jeden gól ze hry!

Hraničář Částkov ve druhém poločase svého soupeře nestíhal, teď měl ale co dohánět. Nakonec se dočkali vyrovnání. V 75. minutě zatáhli domácí míč po lajně, vrátili ho do středu na kopačky Tomáši Kopeckému a záložník Částkova srovnal na 3:3!

 

Stav byl vyrovnaný a zápas směřoval k pokutovým kopům. Ještě v samotném závěru se to ale mohlo zlomit. Částkov se dostal do obrovské příležitosti v poslední minutě zápasu, ale z penaltového prostoru nedokázal proměnit!

Brankář Hraničáře podržel

Přišlo tedy na disciplínu vabank. Brod nad Tichou už si v zápase dvakrát penaltu zkusil, psychická výhoda tedy mohla být na jejichstraně, neboť oba pokusy proměnil. Bylo to ale nakonec naopak. Jakoby dva inkasované góly z penalty gólmana domácích Ondřeje Cízla "nakoply" a povzbudily.

 

Ondřej Cízl totiž své spoluhríče podržel. Kapituloval pouze dvaskrát a Částkov tak v penaltách zvítězil rozdílem 4:2. Bere tedy dva body, Brod odjíždí domů "jen" s jedním bodem, ačkoliv 18 minut před koncem základní hrací doby ještě vedl...



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Roman Hrabovský: Tak začali jsme velmi dobře, hráli jsme pěkný fotbal celý první poločas, podařilo se nám dát 2 goly a klidně mohl být poločas 4:0, jenže šance jsme neproměnili. Druhý poločas jsme nastoupilI jak vyměnění a přestali úplně hrát, soupeř nás pak potrestal a sice z dvou penalt, ale přece dokázal zápas otočit. Nakonec jsme dokázali alespoň srovnat a v poslední minutě jsme dokonce mohli dat vítězný gól, ale z penaltové úrovně jsme minuli bránu. Nakonec jsme v penaltách díky našemu gólmanovi získali aspoň dva body...




Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - D. Belliak [-] , D. Plincelner [-] - L. Morgenstein [-] - R. Hrabovský [-] , A. Pavlíček [-] - M. Maczko [-] , P. Lebeda [-] , T. Kopecký [-] , J. Mihál [-] (70. M. Leskovianský [-] ) , M. Smolík [-]

FK Brod nad Tichou
B. Marek [-] - A. Ulbrich [-] , D. Novák [-] , P. Jonáš [-] , V. Křehlík [-] , O. Haník [-] , F. Janda [-] , L. Kopáček [-] , J. Mlynár [-] , . Čermák [-] , M. Marek [-]

ŽK: 55. L. Morgenstein - 30. D. Novák .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Petrášek Jan - VELETA Miroslav (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.