Studánka je lídrem soutěže, smlsla si i na Damnovu


Branky


0

Šlágr kola vyzněl lépe pro domácí! Ti v zápase nastříleli půltucet branek a rozhodli již v první půli, kdy se prosadili hned čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólová první půle

V osmém kole podzimní části soutěže Plzeň - Tachov IV. třída OP na sebe narazily celky Tj Dynamo Studánka B a TJ Sokol Damnov B... Zápas kola, šlágr kola... Dva nejlepší týmy a jejich vzájemné střetnutí, malé el clásico... Nakonec souboj goliáše s goliášem vypadal, jako souboj davida a goliáše... Jemomže vyhrál goliáš...

 

Do zápasu vstoupily obě mužstva pohlednou konbinační hrou, oba celky nešetřily šancemi. Dalo se čekat, že po první brance do doatane ještě větší náboj... Jemomže jak přišel prvni gól, začalo to mít jasný průbeh... Jako první se prosadila Studánka. Po několila přihrávlách se povedlo rozhýbat obranu hostů a Radek Černý s míčem na kopačce neměl problém přesně umístit zakončení.

 

Na další branku se čekalo jenom deset minut. V minutě dvacáté sedmé se prosadil vítěz minulého kola Karel Swienczyk, který tak potvrdil parádní formu. Po tomto gólu se hosté trochu zvedli a nadechli se k lepším zítřkům. Ale nabídnuté příležitosti nedokázali zužitkovat a nakonec museli potřetí kapitulovat... V 38. minutě se prosadil fotbalista, který se dvakrát letos stal hráčem kola. Lukaš Honzík bez problémů uklidil míč za záda gólmana Damnova.

Branka přišla pozdě

Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupili domácí fotbalisté beze změny v jedenáctce. Za Damnov se do hry dostal místp Lancígra M. Král...

 

Změna v sestavě ale určitě nebylo vše, co museli hráči Damnova udělat. Jenomže bohužel pro ně po čtvrté v zápase kapitulovali. V jedenapadesáté minutě poslal střelu na bránu Marek Berka a bylo to už 5:0! A rozhodně to nebylo všechno. Po tomto gólu se hra zase srovnala a šance byly na obou stranách, jenomže další branka opět skončila v síti Damnova a rázem to bylo o šest branek...

 

Psala se 66. mimuta a Marek Berka se stal druhým dvougólovým střelcem zápasu, napodobil tak Karla Swienczyka...

Nakonec přece jen hosté odvrátili hrozícího kanára. V osmdesáté deváté minutě připravil o čisté konto gólmana domácích přesným zásahem záložník Martin Podsclan... Ale to už bylo všechno z tohoto zápasu.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), HOHLER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.