Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 14:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov se nečekaně trápil na hřišti Zhoře, nakonec ale vyhrál


Branky


0

Jednoduchý zápas. Tak tipoval Roman Hrabovský 4. kolo pro Hraničáře. Nakonec se při tom ale pořádně všichni zapotili..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zhoř šla do vedení

V pátém zápase (čtvrtém kole) podzimní části soutěže čtvrté třídy OP Plzeň - Tachov na sebe narazily týmy TJ Jiskra Zhoř a TJ Hraničář Částkov B.. Tipér (zároveň útočník hostů) Habovský předpokládal, že to bude procházka sadem růžovým. Naopak to byla tvrdá tůra peklem...

 

Hned začátek zápasu jakoby hjosté podcenili, přistupovali k věci spíše laxně a nechali, jak se říká, Zhoř chytit slinu. První gól padl v 15. minutě, je připsán Josefu Černému, který k němu ale přišel jako slepý k houslím. Gólman hostů odkopával míč, tenm se ale odrazil od Černého a byl z toho gól. Zhoř to nabudilo a ještě přidala.

A přidala i druhý gól do kabin, kdy ve 30. minutě navyšoval záložník Lukáš Tolar.

 

 

Obrat Částkova

Hosté si evidentně v kabině mnohé věci vyříkali, jelikož do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupili jako vyměnění. Záložník Milan Maczko byl tím, kdo pro obrat položil základy. V 55. minutě totiž hosté snižovali po volném přímém kopu.

 

Hraničář zvyšoval tempo a začal domácí dusit na jejich polovině. Hýřil aktivitou a bylo otázkou času, kdy odpor domácích povolí... To se stalo v 68. minutě. Při nepřehledné situaci před šestnáctkou, bylo hodně hráčů v chumlu u sebe, hosté se snažili přes nahuštěný prostor procpat míč a to se jim na třetí pokus povedlo. Střelcem byl Tomáš Křižko.

 

Po druhém inkasovaném gólu se Zhoř jakoby zatáhla, už nebyla tak aktvní a zřejmě tušila že otevřenější hra by pro ni byla rozsudkem smrti a snažila se to uhrát na penalty. Pasivita, jak známo, se ale vyplatí jen málokdy, a teď tomu tak nebylo... Hosté v 85. minutě poslali načechraný centr, na který naskočil Aleš Pavlíček a poprvé v zápase šli hosté do vedení. Nakonec byla Pavlíčkova trefa trofou poslední.

 

Hraničář Částkov nakonec po tuhém boji udolal Zhoř na její vlastní půdě..



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Částkov B
Roman Hrabovský: Začali jsme špatně, asi jsme podcenili soupeře, rychle jsme prohrávali o dva góly. Takový zápas jsme nečekali ikdyž spousta hráčů ze základní sestavy chyběla. Pořád jsme mysleli, že tohle bude jede z těch nejlehčích zápasů, ale nebylo tomu tak. Ale máme tři body a jsme rádi.



Sestavy


TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - J. Janeček [-] (75. L. Hakel [-] ) , J. Demeter [-] , R. Kaiser [-] , L. Tolar [-] , K. Machovský [-] (75. M. Pleško [-] ) , M. Dub [-] , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-] , J. Vraný [-] , J. Černý [-]

TJ Hraničář Částkov B
P. Hrabovský [-] - O. Cízl [-] , K. Pácal [-] , J. Benniak [-] (35. T. Križko [-] ) - D. Plincelner [-] - A. Pavlíček [-] , R. Hrabovský [-] - M. Maczko [-] , M. Leskovianský [-] , Š. Tkadlec [-] , L. Marek [-]

ŽK: 55. J. Demeter - 70. D. Plincelner .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petrášek Jan - ZAHRADNÍK Vlastimil (N), KOPECKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.