Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 12:30

4.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titul striker kola dostal Patrik Pokorný - Chodskému újezdu nasázel šest brankek!!!


0

To se jen tak nevidí. Jeden hráč se postaral o všechny branky svého týmu a dovedl ho tak k vítězství!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick už v první půli

Hošťka přijela do Chodského Újezdu oslabená, neboť nastupovala s deseti hráči v poli. Chodský Újezd tak hrál od prvních minut v přesilovce a čekalo se tedy od něj zřejmě vítězství. Jenomže to zůstalo pouze u očekávání...

 

Hošťka, jak už bylo řečeno, měla o jednoho hráče méně, a tak musela spoléhat na taktiku nakopávaných míčů a přesných centrů. A světe div se, vycházelo to velmi dobře. V 15. minutě rozvlnil síť za domácím gólmanem Patrik Pokorný poprvé. Druhý gól padl o sedmnáct minut později, ve 32. minutě zaznamenal svou druhou trefu Pokorný. A záložník týmu hostí byl evidentně při chuti,dokázal sbírat dlouhé míče a jeden z nich ve 40. minutě přetavil Pokorný ve svůj třetí gól.

 

Domácí se nacházeli v krizi, tu dokázal minutu před přestávkou zmírnit Jiří Čepelák, který snižoval na 3:1, když domácí snad poprvé za zápas rozhýbali obranu soupeře.

 

Do šaten tak hráči odcházeli za stavu 1:3 a hlavně domácí Chodský Újezd měl o čem přemýšlet.

Druhá půle, druhý hattrick

Jenomže zřejmě nepřemýšleli dosti pořádně a o¨brana měla štěstí, že hosté nehráli klasickou hru, ale jen nakopávané míče. Hořela totiž i díky "pouhým" nákopům...

 

V 50. minutě Patrik Pokorný zvyšoval na 4:1 pro svůj tým a domácí diváci se pouze chytali za hlavu.

Snad přeci jen něco dobrého by se na hře Újezdu našlo, a to byla bojovnost některých hráčů. Lukáš Zajíc, záložník, který přišel podpořit Újezd z třetitřídové Halže, v 80. minutě dával gól na 2:4 z pohledu domácích po povedené střele z hranice vápna.

 

Ale co naplat, když hosté popáté udeřili po dlouhém balónu, který si popáté vzal na starost Patrik Pokorný a popáté v zápase se nemýlil. To byla 89. minuta utkání.

 

Poslední dvouminutovka přinesla tři góly. Jak ten pokorného z minuty 89., tak i dva z minuty devadesáté. Nejdříve snížil na 3:5 Jiří Čepelák, který dal svůj druhý gól. Hráči hostí byli už přeci jen myšlenkami zřejmě jinde a trochu polevili a udělali jednu z mála chyb, čehož Čepelák využil.

 

A, jak se říká, borec na konec... Patrik Pokorný si i v poslední minutě utkání pohrál s obranou soupeře a pošesté v zápase nedal domácímu brankáři šanci.

 

Oslabená Hošťka tak veze z Chodského Újezdu 3 body.



Ohlasy k zápasu



Inter Hošťka
Hošťka: Od začátku jsme hráli o deseti lidech, takže jsme hlavně hráli na nakopávaý balóny. Vedli jsme 3:0, na konci poločasu dali na 3:1. Pak se to pořád střídalo - 4:1,4:2,5:2,5:3 a pak 6:3. Vlastně všechny naše góly dal jeden hráč, Paťa Pokorný. Vlastně i přes to, že jsme byli v deseti jsme byli, řekl bych, po celou dobu lepším týmem, takže určitě zasloužený.



Sestavy


TJ Chodský Újezd B
D. Pavlovič [-] - J. Čepelák [-] , M. Hollý [-] , J. Zivčák [-] , P. Dovzhansky [-] (50. D. Kuba [-] ) , T. Medek [-] , M. Founě [-] (46. L. Zajíc [-] ) , S. Štěrba [-] , D. Vrzal [-] , P. Gerneš [-] (60. D. Krob [-] ) , P. Štěrba [-]

Inter Hošťka
J. Chvástecký [-] - J. Hečko [-] , A. Zeman [-] , M. Bizoň [-] , R. Valuš [-] - J. Hečko [-] , P. Pokorný [-] , L. Jurek [-] - T. Peňák [-] , J. Gažák [-] , B. Pokorný [-]

ŽK: 36. M. Bizoň , 45. L. Jurek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - PIKL Petr (N), PIKL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.