3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka si doma poradila se Ctiboří


Branky


0

Souboj dvou prozatím tříbodových týmů sliboval vyrovnaný zápas, ale vítěznž gól byl k idění vlastně už po první půlhodince hry...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka rozhodla už po třiceti minutách

Šance byly k vidění už od začátku zápasu. Ne, že by na to oba týmy vtrhly hned od prvních sekund hry bezhlavě, ale dokázaly si připravit slušné a zajímavé pozice a šance. Jak již bylo řečeno, hra byla celkem vyrovnaná, ikdyž domácí měli lehce navrch.

 

První gól dali fotbalisté Studánky. V 17. minutě se povedlo přesně zakončit záložníkovi Jaroslavu Černému, který tak po čtvrt hodině hry poslal domácí do vedení. V první půli začala Dtudánka svého protivníka přehrávat. Za 14 minut, tedy v minutě 31. se dočkali druhého gólu, který vsítil forward Marek Berka.

 

Více gólových cvhil už první poločas nenabídl a tak šli do šaten hráči za stavu 2:0..

Dva góly už nic nezměnily

Druhá pětačtyřicetiminutova už neměla takové tepmo, jako ta předcházející, ikdyž šance k vidění byly. Hosté se pokoušeli utkání zdramatizovat, a to se jim také povedlo. V 61. minutě snižoval na 2:1 pro domácí hráč hostí Marek Slavík. Kontaktní gól byl na světě.

 

A nakonec se diváci druhého gólu ve druhém poločase přeci jen dočkali, ale ten fanoušky hostů zrovna moc nepotěšil. Domácí totiž znovu, podruhé, odskočili svému soupeři na rozdíl dvou branek zásluhou obránce Dalibora Lončíka. Studánka tedy s poklidem začala hájit dvoubrankový náskok a nutno opdotknout, už jí to zas tolik práce nedalo.

 

Studánka "B" tedy doma porazila TJ Ctiboř a má v tabulce 6 bodů a je na prvních příčkách.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka B
.: Povedlo se nám dát prvího góla, pak jsme přidali druhej. Moc jsme je nepouštěli, ikdyž snížili tak jsme zas dali gól a nakonec to v pohodě dotáhli do konce. Jedem v tabulce nahoru a to nás motivuje.

TJ Ctiboř
.: Je to škoda no, Studánku jsme doma chtěli porazit. myslím, že bychom na to i měli, ale nepředvedli jsme náš nejlepší výkon. Domácí vyhráli asi zaslouženě. Mít 3 nebo 6 bodů je ale rozdíl, tabulce to teď dělá hodně.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - R. Janovec [-] , R. Janča [-] , J. Honzátko [-] , J. Kotrba [-] - R. Černý [-] , M. Berka [-] (59. K. Zušťák [-] ) , D. Lončík [-] , V. Mužík [-] - J. Černý [-] , B. Novohradský [-]

TJ Ctiboř
P. Devera [-] - L. Houžka [-] , P. Kopča [-] , T. Hanus [-] , V. Jílek [-] (72. D. Špaček [-] ) , T. Bláha [-] (46. M. Slavík [-] ) , P. Straka [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , V. Gangur [-]

Počet diváků: 46. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.