Trpísty vyprovodily ze svého hřiště Bor, na úvod dali nejvíce branek ze všech


Branky


0

Ptáte-li se, v kom hledat na začátku nové sezóny největšího favorita, tak e opravdu těžké na tuto otázku v dlouhodobě tak vyrovnané soutěži odpovědět. S jistotou ale můžeme říct, že jedním z nejvýraznějších adeptů na postup jsou určitě Trpísty. A první zápas to jedině potvrzuje. Trpísty přivítaly v prvním utkání ročníku, stejně, jako v minulém roce, na své půdě Sokol Bor a vypráskaly ho pěti brankami, díky čemuž si zajistily po výhře 5:2 už na začátku druhé místo v tabulce. Společně s utkáním Kšic a Chodova byl tento zápas jediným jednoznačným, ostatní končily buď remízou, nebo jednobrankovým rozdílem, zkrátka další vyrovnaná sezóna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpísty začaly dobře, ale pokazily konec půle

Utkání začalo opatrně z obou stran. Domácí si však postupně začali vytvářet mírnou převahu a dostávat se do šancí, ale nedařilo se jim vstřelit gól. Ani soupeř ale nebyl bez šancí, nicméně ani on skóre nemohl stále otevřít. To se povedlo až Tomášovi Čižmárovi po rohovém kopu, když hlavou poslal míč k levé tyči. Tento gól domácí hráče povzbudil a zanedlouho už to bylo 2:0, když se po spolupráci s Wintrlem prosadila nová posila, Martin Šustr. Po tomto zásahu však Trpísty trochu polevily a hosté dokázali ze standardních situací v samém závěru prvního poločasu během dvou minut srovnat stav utkání. Nejprve se trefil Jan Pokorný a necelou minutu po něm ještě Vladimír Boško. Bleskurychlé vyrovnání tak zajistilo Boru poločasovou remízu.

Chyba brankáře Boru dostala domácí na koně

Trpístům se podařilo už v 50. minutě za výrazného přispění brankáře hostů uzmout své vedení zpět. Jaroslav Kubašta zahrával přímý kop z asi pětačtyřiceti metrů a balón poslal přímo na branku, ale brankář hostů si, k překvapení všech, míč sám srazil do branky. To dostalo Trpísty na koně a náhle byly k neastavení, měli jasnou převahu. Už za dalších osm minut se řítil sám na branku Jakub Wintrle, který byl zezadu  sražen a následoval pokutový kop, jenž sám Jakub Wintrle proměnil. Vzápětí se podařilo ještě navýšit vedení Miroslavu Dvořákovi a bylo rozhodnuto. Soupeř se pak sice ještě snažil s utkáním něco udělat, ale domácí hru skvěle kontrolovali, dobře bránili, a když už se hráčům Boru podařilo obranu překonat, ve vstřelení gólu jim několikrát zabránil skvěle chytající Jakub Marcell. Utkání tak skončilo jasným vítězstvím Trpíst 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Kluci se na první utkání sezóny už těšili. Samozřejmě nikdy nevíte, co od soupeře čekat, my jsme si ale věřili a také jsme doufali, že nám pomůžou i nové posily, což hlavně Martin Šustr splnil. Jsme samozřejmě rádi za první vítězství v nové sezóně a budeme na něj chtít navázat i v příštím zápase v Plané. Musím kluky pochválit za kvalitní výkon.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Zpočátku to byl vyrovnaný zápas, ale my jsme po několika neproměněných šancí na obou stranách dostali dva góly, což soupeři dodalo jistou pohodu. Přesto jsme je v závěru půle přimáčkli a podařilo se nám vyrovnat na 2:2. Ve druhé půli jsme ale začali katastrofální chybou, pak sudí odpískal hodně přísnou penaltu a my jsme utkání během chvíle definitivně ztratili. Soupeř využil naší ochrnutí, přidal další gól a po čtvrthodině hry nebylo oč hrát.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Adam - JANKŮ Tomáš (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.