3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav na závěr porazila Jiskru


Branky


3. J. Plešinger (p.) , 43. M. Bouzek , 79. M. Bouzek
0

Pokud nebudeme počítat již předehraný zápas Zadního Chodova a Lázní, tak víkendovou sérii zápasů posledního letošního kola načala v sobotu dopoledne přetahovaná mezi Sulislaví a Jiskrou Třemešné. Ve skutečnosti to ale žádná přetahovaná nebyla. Jiskře se vůbec nedařilo a nevytvořila si vůbec nic, Sulislav jasně dominovala a soupeře přehrávala. Nedařilo se jí ale v koncovce a Jiskru ve hře dlouho držel skvělý brankář. Ani jeho dobrý výkon ale nepomohl. Sulislav nakonec má všechny body a na závěr podzimu jasně ukázala, že se na jaře bude chtít drápat výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sulislav pohořela v koncovce, přesto vedla

Sulislav byla od první minuty jasně lepší. Měla navrch po všech stránkách a bez problémů svého soupeře přehrávla. Už po třech minutách byl ve vápně faulovaný Milan Bouzek a následné penalty bez větších potíží využil Jarosalv Plešingr. Sulislav i nadále tlačial a obstřelovala branku souepře, ale marně. Naprosto perfektní výkonem totiž Jiskru držel ve hře brankář Chludil, který měl vše, co ne jeho branku letělo. Později dokonce chytil i penaltu. Sudí totiž během půle nařídil ještě jednu. Postavil se k ní brankář Šujan, který ale do svého pokusu nedal potřebný důraz, a tak si jeho protějšek hravě poradil. Přesto nakonec musel Chludil míč ze své sítě vytahovat ještě jednou, když se prosadil kanonýr Milan Bouzek v závěru poločasu. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

Beze změn

Ve druhé půli se nezměnilo vůbec nic. Sulislav stále tlačila, Jiskra si téměř nic nevytvořila, ale stále jí držel skvělý výkon brankáře Chludila. Dlouho to vypadalo, že se už Sulislav nepodaří. V koncovce zkrátka hodně strádala. Zhruba deset minut před kocem ale ještě jednou ztvrdil výhru Sulislavi Milan Bouzek. Více už se ale nestalo. Hosté tak nakoenc odjeli s porážkou 0:3, která pro ně ale byla při pohledu na zápas ještě hodně milosrdná. Sulislav slaví tři body a je jasné, že bude chtít tabulkou jít na jaře výš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Jiskra byla letos nejslabším soupeřem, na který jsme narazili. Nic u nás neukázala a my jsme zaslouženě vyhráli. Celou dobu jsme souepře přehrávali a měli jsme vše pod kontrolou.

TJ Jiskra Třemešné
Tomáš Veselý: Tenhle zápas byl jen odrazem toho, jak jsme odehráli celý podzim. V podstatě jsme se nedostali na polovinu soupeře. Sulislav nás přehrávala po všech stránkách, byla na tom lépe, rychlostně kombinačně i v soubojích jeden na jednoho.Zkrátka se trápíme, máme problémy se vůbec pořádně scházet a zimní přestávka nám přichází možná akorát vhod. Snad bude jaro lepší.



Sestavy


TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , J. Plešinger [-] - L. Mička [-] , P. Macháček [-] (46. T. Hladík [-] ) , P. Hlavin [-] , L. Laudát [-] (73. V. Rejman [-] ) - M. Hrad [-] , K. Löbl [-] (60. D. Bouzek [-] ) , M. Bouzek [-]

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - V. Novotný [-] , O. Dvorský [-] , T. Veselý [-] (85. L. Slavík [-] ) , K. Rezek [-] , R. Pecháček [-] , M. Malich [-] (46. J. Drgáč [-] ) , L. Kubena [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] , P. Duraj [-]

ŽK: 3. O. Dvorský , 28. D. Chludil , 41. V. Fatura , 64. L. Kubena .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Friedenberger Robert - ICHNATOLYA Martin (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.