1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav překvapila porážkou Lesné


Branky


88. R. Svačina - 17. J. Plešinger (p.) , 25. J. Plešinger (p.) , 41. P. Macháček , 74. V. Rejman
0

Lesná byla v tomto utkání jasným favoritem, ale Sulislav se rozhodla, že je konečně na čase, aby se koenčně probrala ze své mizérie a navázala na svůj poslední dobrý výsledek. A podařilo se. Hodně jí pomohl brankář Šujan, který střelecké pokusy Lesné velmi efektivně eliminoval a jeho spoluhráči se mohli soustředit na útok. Sulislav vyhrála nakoenc 4:1 a zdá se, že je konečně v obstojnější formě. Nejspíš se blýská na lepší časy. Lesná zůstvá desátá, Sulislav je o bod za ní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otevřený boj

Oba týmy se od začátku na nějaké přehnané bránění nezaměřovaly a snažily se, co nejrychleji ukořistit vedení a souepři odskočit. Lesnou určitě minimálně trochu překvapila aktivita výraznější Sulislavi, s níž se nedokázala příliš vypořádat. Přesto ale své šance měla také, ale kde nestačila Sulislav v poli, pomohla pak brankář Šujan, který domácí střelce doslova vymazal. A tak domácí hráči i diváci jen pomalu sledovali, jak se jim zdánlivě snadné utkání ztrácí před očima. Po čtvrthodině hry otevřel skóre s pomocí pokutového kopu Jaroslav Plešingr a chvíli poté dodal znovu Jarosalv Plešingr, a znovu z penaltové značky, Sulislavi ještě více klidu navýšením náskoku. Během chvíle to, díky dvěma penaltám, bylo 2:0 a Sulislav byla na koni. Lesná se sice ještě nsažila o rychlý návrat, ale brankář Šujan svůj tým podržel a Pavel Macháček tak mohl v závěru poločasu navýšit ještě na 3:0. Toto vedení bylo pro hosty před druhou půlí velmi slibné.

Čestný gól v posledních minutách

Ve druhé půli už se hrálo výrazně klidněji. Nikdo už se tolik nikam netlačil a zápas se spíše dohrával. V této fázi ale dominovali zejména oba brankáři, kteří si, když už na ně něco letělo, dokázali pokaždé poradit. Až ve čtyřiasedmdesáté minutě se dokázal trefit Vácalv Rejman, ale ten svou brankou jen výhru Sulislavi, na níž už nic nezměnil ani závěrečný úspěšný pokus Romana Svačiny, který se postaral alespoň o čestný zásah. Utkání tak nakoenc skončilo rozdílem 1:4 a Sulislav si z Lesné veze cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: Dnes to byl výborný výkon. Navázali jsme na povedenou druhou půli z minulého utkání a vyhráli jsme 4:1. Nemůžeme být nespokojení. Byli jsme jasně lepší, i když jsem museli dohrávat zápas velmi dlouho jen v deseti. Dnes jsme zkrátka prodali svou kvalitu a ukázali jsme, že můžeme hrát s každým. Všem klukům děkuji za dobrý výkon. Závěrem bych chtěl jen zmínit jednu menší příhodu z tohoto utkání. Pískal sudí Friedenberger, který před pár týdny v Újezdu vyloučil brankáře a zároveň odpískal jasnou penaltu. Dnes úplně stejný moment, jako přes kopírák, nastal znovu, akorát proti nám, ale s tím rozdílem, že tentýž rozhodčí odpískal penaltu, ale brankáři dal jen žlutou kartu. Já osobně přesně tedy nevím, jak by se který zákrok měl posuzovat, ale minimálně si myslím, že rozhodčí by ho měl pokaždé posoudit stejně a nechápu, jak to, že to pan Friedenberger jednou posoudí tak, a podruhé tak. Já jsem si na to pochopitelně hned vzpomněl, a tak jsem se ho ptal, jak je tohle možné, ale nakonec jsme byl jen vykázán ze střídačky. No, každopádně si myslím, že je to k zamyšlení.



Sestavy


TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , P. Karafiát [-] - J. Voron [-] , M. Baran st. [-] (46. M. Baran ml. [-] ) , M. Gangur [-] , R. Svačina [-] - D. Tkáč [-] - R. Danko [-] , V. Danko [-]

TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - P. Macháček [-] (70. L. Laudát [-] ) , J. Plešinger [-] , M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] - P. Hlavin [-] (75. T. Hladík [-] ) , M. Brůha [-] , L. Mička [-] - D. Bouzek [-] (56. V. Rejman [-] ) , M. Hrad [-] - L. Gebert [-]

ŽK: 12. J. Voron , 17. D. Tkáč , 25. J. Malý , 72. M. Baran ml. - 12. M. Brůha , 15. P. Macháček , 60. P. Hlavin , 82. M. Řezníček . ČK: 37. M. Brůha .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Friedenberger Robert - LUPŠA Michal (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.