5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby smetly Jiskru Třemešné


Branky


7. T. Kasl , 11. L. Kotlár , 16. L. Kotlár , 22. T. Kotlár , 52. R. Valena (p.)
0

Nedělní porci zápasů odstartoval zápas v Kaldrubech, kde už bylo ale rozhodnuto prvních pětadvaceti minut. Kladruby byly v souboji proti Jiskře daleko výraznější a lepší a zaslouženě jí na své půdě roznesly poměrem 5:0, a to se dá ještě říci, že je tento výsledek milosrdný. Druhá půle už totiž byla jen formalitou. Kladruby se tak díky třem bodů posouvají na druhé místo v tabulce, o které už tento týden nepřijdou. Jiskra zůstává dál hodně nízko, přesněji na jedenácté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladruby nedaly Jiskře šanci

Domácí nehodlali nic podcenit a hned na začátku se rozhodly, co nejrychleji posalt Jiskru do kolen. Soupeře nenechaly ani rozkoukat a během dvaceti minut hlade rozhodly utkání. Jiskra se nezmohla vůbec an nic. V sedmé minutě otevřel skóre Tomáš Kasl, o chvíli později navyšoval Lukáš Kotlár a bylo už téměř rozhodnuto. Domácím to ale nestačilo, během dalších pěti minut zvýšil Lukáš Kotlár znovu a ve dvaadvacáté minutě definitivně dostal Jiskru na záda další trefou Tomáš Kotlár. V podání domácího celku vypdaalo vše absolutně snadno. Pak už si Kladrubští dovolili trochu polevit a ve zbytku poločasu už skóre v podstatě jen kontrolovali, i když pár šancí ještě měli. Nakonec si ale vedení 4:0 udrželi až do odchodu do šaten.

Jistota je jistota

Ve druhé půli ale pro jisotu začali domácí opět trochu aktivněji, kdyby měl souepř ještě nějaké ambice vzdorovat. Během chvíle přidal pátý zásah Radek Valena a vše bylo zpečetěno. Zbytek zápasu už yl jen formalitou. Jiskra se nezmátořila a Kladruby si v poklidu urdžovaly své vedení. Nestalo se už v podstatě nic. Domácí pošetřili síly na příští zápas a hladce si došli pro další tři body. Zaslužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Prvních dvacet minut jsme soupeře doslova mleli. Hrálo se jen na jejich půlce. Měli jsme dost šancí, dávali jsme i góly a během chvíle bylo rozhodnuto. To hru hodně uklidnilo, protože už nemáme takovou fyzičku, abychom to celý zápas uběhali. Ve druhé půli jsme to pojistili jednou brankou a bylo vše jasné. Měli jsme i hodně hráčů na střídání a všichni si zahráli. Jiskra až na jednu šanci, kdy její hráč netrefil prázdnou branku, neměla nic. Bylo to pohodlné vítězství.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] , R. Valena [-] (61. J. Havránek [-] ) , P. Ganobjak [-] - M. Havránek [-] (46. E. Samko [-] ) , Z. Palma [-] (70. J. Šrámek [-] ) , P. Kadlec [-] , L. Kotlár [-] , T. Kasl [-] - T. Kotlár [-] (76. J. Šimek [-] )

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - D. Luu [-] (58. O. Dvorský [-] ) , L. Kubena [-] , R. Hobl [-] , P. Duraj [-] , M. Malich [-] , J. Schön [-] , M. Šmehyl [-] (67. J. Drgáč [-] ) , T. Veselý [-] , R. Pecháček [-] (9. K. Ebenhöh [-] ) , V. Fatura [-]

ŽK: 27. L. Kotlár , 42. P. Kadlec , 76. E. Samko - 52. L. Kubena .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: Friedenberger Robert - JAMRIŠKA Pavel (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.